A DK-sok már el is felejtették, hogy 2019-ben Karácsony megígérte a klímákat az M3-as metróra? Hol vannak a klímák??
„A 2019-es kampányban viszont maga Karácsony Gergely ígérte meg a szerelvények klimatizálását, azonban ez is ugyanott tart, mint sok más választási ígéret: a BKV-nál áll a közbeszerzési eljárás, az idei üzleti terv nem is tartalmaz ilyen jellegű kiadást.”
2024 júliusában 42,3 Celsius fokot mértek civilek, 2019. június 16-án pedig 34,8 fokot mért Karácsony Gergely az egyik M3-as metrószerelvényben.
2024-ben pedig a DK-sok ugyanúgy megszavazták Karácsonyt.
Jól ismerlek már benneteket. Jöttök majd itt Tarlóssal meg a kormánnyal. Mindent meg tudtok magyarázni, még véletlenül se kelljen beismerni, hogy ez a Gergely elég gyengus főpolgármesternek.
Ha valamit megígérünk, akkor azt meg is kellene csinálni.

"2024-ben pedig a DK-sok ugyanúgy megszavazták Karácsonyt."
Ez az állítás mondjuk annak fényében vicces, hogy a DK listán 16%-ot (131 ezer szavazat) kapott koalícióban az MSZP-vel és a Párbeszéddel, míg Karácsony 47%-kal és 371 ezer szavazattal húzta be a főpolgármesterséget. Tehát közel háromszor annyian szavaztak rá, mint ahány DK-s választó összesen volt Budapesten. Persze lehet hogy sok DK-s rá szavazott, de hogy nem ők döntötték el a főpolgármester-választást, az is biztos.
Karácsony egyébként már sokszor elmagyarázta hogy miért nem lehet klimatizálni a metrót. Nézd meg a buszokat, most is történt buszbeszerzés, és alacsonypadlós, környezetbarát, klímás buszokat szereztek be, mert ott volt ilyenre lehetőségük. Hidd el, amint találnak rá megoldást, a metróban is lesz klíma.
Én ezt értem, de Karácsony megígérte, hogy helyrehozza a kormány és Tarlós hibáját. Ezzel kampányolt. Azóta is mélyen hallgat a témával kapcsolatban.

"Karácsony egyébként már sokszor elmagyarázta hogy miért nem lehet klimatizálni a metrót."
Tehát úgy ígérget a vakvilágba, hogy utána se néz a témának és csak utólag nyögi be, hogy hát meg se lehet csinálni.

Itt van Karácsony 2019-es programja. Rákerestem az M3, a klíma és a metró szavakra is, de az M3 klimatizálásáról egyetlen árva szót se találtam. Meg tudnád jelölni hogy pontosan melyik programpontjában ígért ilyet Karácsony?

Jajj kifelejtetted hogy tarlós-orbán olyan szerződést kötött a rohadó roncsokra amiket 3x os túlárazással vettek az orosz barátaiktól amik nem bírják el a klíma egységeket és a szerződés szerint nem is tehetnek rá mert a ruszki haverjaid felmondják a garanciát amire meg szükség van a roncsok üzemben tartására.
Köszönd meg vityókának meg tahósnak.

Karácsony Gergely a hatalom fontos, pont egy vidéki paraszt fogja ezt a várost jól vezetni…
Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!