Tegnap, hogy a tisza és Magyar kiállt Orbán mellett és az oroszok mellett és szembeállt a Néppárttal rájött Manfréd Wéber, hogy Orbán után ismét egy kígyót melenget a keblén?
Ennyit ért MP és a fidesz 2.0
Én megmondtam előre
Én megértem Magyar Pétert, miközben határozottan ellenzem, hogy odaadják nektek az EU-s pénzeket, ameddig egy putyinista, illibernyákos rezsimet támogattok, orbán viktorral az élen!
Magyar Péter a magyar embereket sajnálja, mert tényleg rajta veszít az országotok ezen a hatalmas pénzkiesésen, és ezt a nép meg fogja érezni.
Egy magyar vezető részéről ez szép és jó, hogy szereti és sajnálja a népét, még amikor a saját hülyesége miatt szenved, akkor is.
Magyar Péter nézőpontja tehát érthető. Ezzel együtt NEM SZABAD odaadni Magyarországnak ezeket a pénzeket, sőt, további elvonásokra és a szavazati jog felfüggesztésére van szükség!!!
A magyar nép először tegyen valamit önmagáért és Európáért, majd utána tartsa a markát!
Ha valóban megválasztják Magyar Pétert, ám legyen, kapják vissza az EU-támogatásokat, sőt, akár többet is mint eddig!
De ameddig orbán viktor és illibernyákos, putyinista bandáját választják, addig a pénzt MOSZKVÁBÓL tessék kérni!
Nehogy már az EU finanszírozzon egy EU-ellenes politikát, EU-s pénzen! Jó hogy nem az "Állítsuk meg Brüsszelt!" plakátokat is Brüsszel és az európai adófizetők pénzén akarjátok kinyomtattatni!!!
Moszkva sem finanszírozna egy "Állítsuk meg Moszkvát!"-óriásplakátokkal kitapétázott országot!
Kérjétek putyintól a pénzt az EU-ellenes politikára, ne az EU-tól!
orbán viktor azt mondja, "SZABADSÁGHARCOT" folytat Brüsszellel szemben! Nagyívű! :))))
És tényleg az ellenséggel akarja finanszíroztatni? :))))))
Brüsszel hülye, hogy ad nektek egyáltalán egy vasat is a mi adónkból! Tűrhetetlen, hogy Magyarország még így is nettó haszonélvező ország, sokszorosát veszi ki a közös kasszából annak, amit beletesz!
Magyar Péter nézőpontját megértve is azt kell mondania az EU-nak és nekünk, tisztességes EU-polgároknak is, hogy NEM!
Majd ha Magyar Péter lesz a miniszterelnökötök és nem putyin végbeléből fog integetni Európának, akkor esetleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!