Orbán Trump füléért imádkozik, de az ukrán legnagyobb gyermekkorház lebombázásáról és annak áldozatairól mikor ejt szót?
Figyelt kérdés
Főleg hogy 2 nappal előtte még Putyinnál járt..júl. 17. 11:29
A kérdező szavazást indított:
Soha, sajnos torz elme lett.
Tervez róla beszélni és elítéli Putyin civileket mészárló tervét..
Egyéb.
36 szavazat
1/29 anonim válasza:
Már ejtett róla szót, nem fog folyamatosan erről beszélni
2/29 anonim válasza:
1, én elolvastam, de, hogy egy darab ima nincs ebben... sőt, még a ruszkikat sem hibáztatja.
3/29 anonim válasza:
Valamiért egyben olvastam ki, hogy Orbán Trump. Akartam is kérdezni, hogy mikor házasodtak össze.
4/29 anonim válasza:
3, azt csak Amerikában tehették volna meg, Magyarországon, nem engedélyezett a melegházasság.
5/29 anonim válasza:
2: Nem is lenne helyes, hiszen az ukránok nem akarnak békét kötni. Amúgy sem lehet tudni, miféle rakéta volt az.
6/29 anonim válasza:
A zsidók egy halom kórházat felrobbantottak, attól még a szemed sem rándult...
7/29 anonim válasza:
Orbán tett említést a gyermekkorházról, de Magyar Péter tett egyáltalán valamilyen említést Trump fülével kapcsolatban vagy hallgat róla?
8/29 anonim válasza:
#6 Ja, amúgy ha már Izrael, jó hogy említed, mert Orbán Nethanjaunak és a népírtásának is nagy támogatója. Ő ilyen szupernáci, mindegy a származás csak legyen minél nagyobb tömeggyilkos :D
9/29 anonim válasza:
Fontossági sorrend. Köztörvényes bűnöző vs halott gyerekek.
Itthon is lölö pénztárcájának tömködése fontosabb mint a gyermekkórházak finanszírozása. Teljesen irreális elvárás külföldi gyerekek életéért való aggódást elvárni amikor az itthoniakat is letojja.
10/29 anonim válasza:
Trampli füle fontosabb, mint a beteg gyerekek - akár az ukrajnaiak, akár az itthoniak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!