Ennyire jól sikerült Orbàn béketàrgyalàsa hogy az oroszok ràkos ukràn gyerekeket ellàtó korhàzat bombáznak?
Figyelt kérdés
júl. 8. 22:18
1/20 anonim válasza:
Lehet a múltkor szemelte ki a dagadt és megadta a koordinátákat…
Kitelik tőle.
2/20 A kérdező kommentje:
júl. 8. 22:19
4/20 anonim válasza:
Megtudták mit gondolnak róluk az Ukránok. Kikérik magukat Zelitől. Ők nem hálnak kecskével ezt üzenték
5/20 anonim válasza:
Arra számítani lehet, hogy ha Orbán valamibe beleüti az orrát akkor annak az ellenkezője fog sikerülni.
6/20 anonim válasza:
A fidernyákoknak ez is a nagy békemisszió része, hiszen annál nagyobb béke nem is lehetne nekik mint hogy a vörös csillag égisze alatt bombázzanak civileket a muszkák.
7/20 anonim válasza:
8/20 A kérdező kommentje:
júl. 8. 22:32
9/20 anonim válasza:
Kérdező te agyhalott barom, a CNN-re én büfögtem, a fideszt meg rühellem. A narancs zombival gondolom arra céloztál, hogy fideszes vagyok. Sőt kb magasról leszarom a magyar politikát.
10/20 A kérdező kommentje:
Akkor mi a baj a cnn-nel mikor a fox is pepitàba ugyan azt hozza le?!
júl. 8. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!