Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szánalmas, hogy most már...

Nem szánalmas, hogy most már a merényletek is a politikai hype része lesznek?

Figyelt kérdés

Fico és Trump után valószínűleg orbán és putin is rendel majd egy merényletet maga ellen, hogy növeljék a belpolitikai erejüket.

Nem szánalmas, hogy hova jutott a politika manapság? Mostantól mind a két oldal ezt fogja csinálni, hogy versenyezzenek egymással, lassan már terrorista támadást is szerveznek majd hogy igazolják a saját igazukat.

2024. júl. 14. 10:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

És azokat a vezetőket minek neveznéd?

Nem politikusoknak? Hanem?

És miből gondolod, hogy bármiben jobbak lennének a mostaniaknál?

2024. júl. 14. 13:15
 12/18 A kérdező kommentje:

12# Onnan gondolom, hogy egy értelmes nép értelmes embereket ültet oda. Persze magyarország nyilván nem tartozik ezek közé mert nálunk nem a logika és értelem alapján szavaznak az emberek, hanem a propaganda alapján.

De azért vannak országok ahol nem az tanulatlan, éhező és rettegésben tartott emberek szavazzák meg a vezetőket.

2024. júl. 14. 13:49
 13/18 anonim ***** válasza:

#9!

Ez volt a kommunizmus. Nem működött.

2024. júl. 14. 15:10
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
10# Nagyon naiv vagy..
2024. júl. 14. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:

#14!

A naivitás inkább ott tettenérhető, aki elhiszi, hogy képesek úgy leadni egy fejlövést, hogy a golyó csak súrolja a célpontot.

Vagy úgy leadni talált lövést, hogy a célszemély túlélje.

Ez egészen más, mint amikor a Gyurcsány érában rálőttek a rendőrpalotára.

2024. júl. 14. 17:25
 16/18 A kérdező kommentje:
15# Honnan tudod hogy nem csak trump kent oda egy kis vért amikor oda nyúlt?
2024. júl. 15. 00:00
 17/18 anonim ***** válasza:
16# Na ez nekem is eszembe jutott, csak eddig nem írtam le.
2024. júl. 15. 07:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is eszembe ugrott ez, benne van a pakliban, de azért ez túl komplex, túl jól meg koreografált sztori ahhoz. Meg ahogy néztem a fülét tálaló lövedék tovább ment és mintha a szőke Csajt találta volna el. Túl sok statisztának kellett volna egyszerre egy ütemre cselekedni, és ennek a begyakorlása sem lehetett kis idő. Túl kockázatos ilyet bejátszani.

Akárhogy is, ezzel most tuti Ő fog győzni. Ennél jobban el sem sülhetett volna ez.

2024. júl. 15. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!