Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 5°% fölött marad a DK 2026-ban?

5°% fölött marad a DK 2026-ban?

Figyelt kérdés
Most az Ep listán csak 8%-ot csináltak.

júl. 13. 15:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

#16 & 18

Gyurcsány Ferencet kritizálta a DK egyik alapítótagja, felfüggesztették a tagságát

INDEX, 2024.08.05. 15:49

aug. 5. 16:46
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, nem. Csak rombolni tudnak.
aug. 7. 10:14
 23/32 felkelhetetle ***** válasza:
75%
Már ebben a pillanatban sincs meg nekik az 5%. 😂😂😂
aug. 10. 13:21
 24/32 A kérdező kommentje:

Lehet, nem tudom.

aug. 12. 09:26
 25/32 A kérdező kommentje:

Nagyon úgy néz ki, kizárják a fickót.

aug. 17. 12:08
 26/32 anonim ***** válasza:

Inkább fogynak a szavazóik.

Egy olyan reális opciót tudok elképzelni, hogy létrehoznak egy közös választási pártot (nem közös listát, mert akkor 10-15% a küszöb) , az egész trágyát összehordják egy nagy kupacba (DK-MSZP-Nép pártján-Momentum-Párbeszéd-LMP-Együtt-2RK-Kutyapárt-Riga motor-Dacia motoros Barkas kisbusz-Trabant hiányos kasztnival), és együttesen megkapják a 6-7 %-ot, 2030-ban már erre sem lesz esélye ennek a roncsderbinek.

Viszont mivel a Fidesz-Tisza fej-fej mellett lesz, akár a mérleg nyelve is lehet egy-egy képviselő a Mi Hazánkkal együtt 2026-ban.

aug. 17. 18:28
 27/32 anonim ***** válasza:
A Gyurcsányista szekta vagy a Magyar Péter kételkedőek rájuk fognak szavazni, így szerintem ilyen 5-6 százalékkal biztos bejutnak majd, de én nem vagyok jós, ezt csak úgy gondolom az eddigiek alapján.
aug. 17. 18:31
 28/32 felkelhetetle ***** válasza:

27

Az eddigiek alapján?

MP a megjelenése óta kb lenullázta a Dk-t, a választási eredményeket meglátva kb csak azok maradtak, akiknek valamilyen érdeke fűződik a párthoz vagy nem követi az eseményeket.

El nem tudom képzelni milyen logika alapján lehet arra következtetni az eddigiek alapján, hogy a DK megtartja az EP szavazóbázisát.

aug. 17. 20:04
 29/32 anonim ***** válasza:
28: azért ment át sok ember a DK -tól, mert nagyon sokan eddig is csak azért szavaztak oda, hogy ne a Fideszre kelljen. Most ezek az emberek injkább átmentek Magyar Péterhez, mert ő mégiscsak a Fideszből jött. Az a 5-6% amiről beszéltem az viszont az a réteg, aki még hisz a DK által képviselt baloldali politikában. Őket neveztem a Gyurcsányista szektának.
aug. 18. 13:48
 30/32 anonim ***** válasza:
Dk-nak semmi jövője nincs már.
aug. 18. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!