Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is csalódott az ellenzékie...

Más is csalódott az ellenzékiekben?

Figyelt kérdés

A budapesti szavazatok újraszámlálását nem bírják elviselni, röhögnek, illetve gúnyolódnak. Nem vagyok egy Vitézy rajongó, de tök értelmesen leírt mindent, nem tudom, ezen mit nem lehet megérteni és miért kell hőzöngeni. Bebizonyosodott, hogy érvényes szavazatok közül is több százat elszámoltak, könnyen fordulhatott volna a helyzet. Miért baj, hogy újraszámolták a szavazatokat? Végre egy értelmesen kommunikáló politikus, amelyik nem a kormánypárt szokásos háromszavas debil üzeneteivel kommunikál, erre meg az ellenzéki szavazók mennek le erre a szintre. Ez mire jó?

Egyébként nekem Karácsony is megfelel, szóval nem vagyok részrehajló, de ez a hozzáállás szerintem nem méltó az ellenzékiekhez.

júl. 12. 18:01
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én nem. A Mi Hazánk kiválóan dolgozik.
júl. 12. 19:05
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 náci párt sosem lesz megválasztva hála a magyarok és a zsidók istenének!
júl. 12. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Amikor beleálltak Magyar Péterbe, akkor csalódtam. Marky Zay Péterben meg pozitívan.

Már-már Puzséros magasságokat űt meg, mert olykor nem értik (vagy direkt nem értik, értik csak jó érzés kiforgatni), és csak röhögni vol kedvem, amikor azt olvastam, "Márky b./ uzi-ás nélkül már ki sem bírja"

Miközben a történet csak arról szólt, hogy a fidkányokat csak Vona Gábor esetében zavarta a "dolog", ami természetesen csak karaktergyilkosság volt, a hatalom érdekében nem zavarja őket, pedig mindent megtettek ellenük, hogy a közvéleményt ellenük fordítsák, csak a Momentumra számíthatnak a legszivarványosabb pártra.

júl. 12. 23:38
 14/14 everlight ***** válasza:

Vitézy a fidesz embere.Volt egy reális esély arra hogy Vitézy lesz a főpolgármester,Szenkrirályi indult volna Karácsony ellen ,nem lép vissza Karácsony minimum 10% kal többet kap és lazán megnyeri ami akkora tekintély veszteség lett volna a Fidesznek,így is a 30% listás eredmény 20 év alatt a legrozabb eredményük.

Én Budapestiként utálom a Fideszt teljesen mindegy kit küld az ellenzék én arra szavazok nem a Fideszes jelöltre,mert 14 év alatt kirabolta ,lerohasztotta az országot a kormány.

júl. 31. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!