Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is csalódott az ellenzékie...

Más is csalódott az ellenzékiekben?

Figyelt kérdés

A budapesti szavazatok újraszámlálását nem bírják elviselni, röhögnek, illetve gúnyolódnak. Nem vagyok egy Vitézy rajongó, de tök értelmesen leírt mindent, nem tudom, ezen mit nem lehet megérteni és miért kell hőzöngeni. Bebizonyosodott, hogy érvényes szavazatok közül is több százat elszámoltak, könnyen fordulhatott volna a helyzet. Miért baj, hogy újraszámolták a szavazatokat? Végre egy értelmesen kommunikáló politikus, amelyik nem a kormánypárt szokásos háromszavas debil üzeneteivel kommunikál, erre meg az ellenzéki szavazók mennek le erre a szintre. Ez mire jó?

Egyébként nekem Karácsony is megfelel, szóval nem vagyok részrehajló, de ez a hozzáállás szerintem nem méltó az ellenzékiekhez.

júl. 12. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%
Én nem csalódtam bennük, hozták a szokásos primitív szintjüket.
júl. 12. 18:03
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Én - speciel - a FIDESZ-ben csalódtam, de nem most, hanem régen.
júl. 12. 18:03
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Én is a Fideszben csalódtam konkrétan mikor kitört a háború és az ellenzéket elkezdték háborúpártisággal rágalmazni , na ott volt elég.
júl. 12. 18:06
 4/14 A kérdező kommentje:
#2, #3: A Fideszben már én is rég csalódtam, nem is tartottam őket semmire már egy jó ideje. Az ellenzéki szavazóktól viszont többet vártam.
júl. 12. 18:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik csak ember akár ellenzéki akár kormánypárti, van ilyen is meg olyan is , nem kell csodálkozni.
júl. 12. 18:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ellenzékiek már egy ideje felhagytak az értékpolitizálással mióta a keresztény-konzervatív MZP-t is sikerült baloldali gyurcsányistának beállítania a fidesznek, a feleségét gyerekgyilkosnak, az ellenzéket meg úgy amblock háborúpártinak csakmert MZP elnyögött annyit, hogy Magyarországnak követnie kéne a NATO közös döntéseket.

Gazemberek és hazugok ellen csak ideig-óráig van tartásod, utána belőled is a rosszabbat hozzák ki.

júl. 12. 18:11
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

Figyi én ott elvesztem, mikor a FIDESZ nem kapott pénzt brüsszeltől akkor nem rinyálhattak… nem volt tolerancia… de ha Karácsony Gergely nem kap pénzt a kormánytól ő nyugodtan hisztizhet és kenhet arra minden felelősséget. :D

A választók általánosságban beszűkült idióták tök mindegy hogy Orbánra vagy Karácsony Gergely DK jelöltjére szavaz…

júl. 12. 18:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"de ha Karácsony Gergely nem kap pénzt a kormánytól ő nyugodtan hisztizhet és kenhet arra minden felelősséget. :D"

A főváros nemcsak nem kap a kormánytól támogatást, hanem a kormány aktívan elveszi a főváros forrásait, államosítja a tulajdonait, vagy épp úgy alakítja a törvényi környezetet, hogy szűkítse a főváros mozgásterét.

Ha csak annyi történne, hogy a kormány és a főváros pénzügyileg nullszaldósok lennének egymással, akkor az már fejlődés lenne...

júl. 12. 18:37
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 persze fejlődés… pont A DK-tól. Bohócnak ne nézd már a embereket…
júl. 12. 18:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Annyira megijedtél a szótól, hogy elfelejtettet értelmezni a kontextust...
júl. 12. 18:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!