2@ "
Miben nincs igaza?"
Nem követem Püzsér dolgait. Hát én még azt sem tudom, hogy akkor Magyar Péter vagy koncert előadásra ment-e.
"Mert lázad a lénye az ellen ami lett! De hát ott áll! Előtte hömpölyög a 150 ezres tömeg! Ott van! Ott van a nagyszerű siker!”"
Lázad az ellen, hogy a baloldaliak 30%-a szerint ő a messiás és az LMBTQ-sok sem a momentumra szavaztak hanem rá? És már lázad ez ellen, mert nem tud menni egy jót discozni hogy ha valami rosszat csinál ki ne tudódjon?
Nem tudom ez Magyar Péter koncert után volt?
5@ "Az un. ellenzéki megmondóemberek között várható, hogy többen is egy kicsit megkattannak majd az elkövetkező években.... Momentum, MSZP, DK, Jobbik... Ezeknek a pártoknak a támogatói bázisát gyak. elvitte Magyar Péter"
Akkor gyakorlatilag Puzsér is egy ilyen pártot kedvel és emiatt kattant meg? Noha Puzsér azt mondja ő független, nem tartozik egy párthoz sem. Ezek szerint mégis?
"bár lehet, hogy Magyar Péter nem egy hülyegyerek, a politika amit folytat, az viszont végtelenül ostoba és ha jóindulatú vagyok vele szemben, akkor azt mondom, hogy direkt az."
Ez érdekes. Visszakérdeznék : miért direkt csinál ostobaságokat MP és miért direkt ostoba a mondanivalója? Miért ássa a fát maguk alatt?
Lehet hogy Puzsér rájött, hogy direkt csinálja ezt a Messiás és ahelyett, hogy elmondaná ezt magában tartja és őrlődik? Erre gondoltam én is 🤔
5@ " Ha a Fideszt támogatod, akkor O1G, akkor az ország szétlopását, tönkretételét támogatod. Ha bármelyikkel is egy kicsit is egyetértesz, azonnal a másik összeken téged vele, ha bármelyiket is kritizálod, az azonnal összeken téged a másikkal. Hát ez k...a szar helyzet annak, aki szeret mindenről véleményt alkotni, ami a magyar politikában történik, gyak. sakkban van tartva."
Jól látod ezt. Nagyon démonizálva vannak a jobboldali törekvések a baloldali médiában. MIndenre azt mondják, hogy elavult, káros. Ha kiállsz amellett, hogy az ország a nemzeté és nem szeretnéd megosztani afrikaiakkal azt amiért dolgoztál, akkor náci vagy.
Ha szirtnél családtámogatást, akkor fasiszta vagy, hisz lehet importálni muszlimokat is. Amúgy minden egészen a '90-es évekig normális nyugati értékekre azt mondják, hogy fideszes demagógia és náci vagy, kirekesztő, ha ebben az elavult élettérben élsz még...Nokappa
De mi is a haladó felvilágosult liberális értékrend ma a nyugaton?
- 1 válogatás nélküli migráció. Szó szerint szervezni vademberek, nyelvet nem beszélő mindenfélék beengedését. TB, segélyezést, lakhatást adni még ki is költöztetik a saját polgáraikat a szoc lakásokból, hogy betegyék a líbiait. Ez nem nemzetárulás? 😲
- 2 BLM, LMBTQ érzékenyítés, átnevelés ovodákban, alsóban. Ha ilyen eszébe jutott volna nyugaton valakinek egészen a '90-es évekig, azt pedofilia miatt állították volna bíróság elé. Ma ez a trendi. Már sokszor hittanórán is érzékenyítés megy. Nem viccelek
- 3 drogliberalizáció. Az érv az, hogy nem büntetni kell. Úgyis használják. Viszont kapudrog majdnem minden a fűtől kezdve a kannabiszig. Ha nem büntetik naná, hogy kipróbálja aztán szokássá válik és kell erősebb. A szenvedélybetegségnek nem képes az ember korlátot szabni. Amúgy a kannabisz, fű is elég erősen leéípt. Nem is értem minek akarja ezt valaki használni, ha már van legális lehetőség a beállásra a pia
- 4 A háború. Azok akik befogadják korlátlanul a fundamentalista vallási közösség tagjait úgy hogy azok nyelvet nem is beszélnek lásd muszlimok, afrika, ázsiai. Azok visszatoloncolnák a frontra a fehér Ukránokat. Tudvalevő, hogy 4 órát él egy újonc afronton. Mégis elküldik őket a h...ba pedig ők nagyon elfogadóak. Az az EU-nak abéke, hogy minél tovább húzódjon el a háború, mert az rossz az oroszoknak. Ez a béke ma Brüsszelbe és fizetni mint a katonatiszt Z-nek. Egy kanyit nem látunk belőle

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!