Most őszintén meddig lehet még fokozni a sarcolásunkat? Más országokban miért tudnak csak jelképesek lenni a bírságok?
A Fidesz minden pénzt ellopott, ezermilliárdos hiány van a költségvetésben, valahogy be kell foltozni, nyilván nem Lőrinc meg Tiborcz Isti ellopott ezermilliárdjaiból fogják ezt megtenni, hanem a nettó 160 ezret kereső adófizetők fogják ezt is állni.
Nem is értem hol itt a probléma, a lényeg hogy nincs migráncs (most hogy a gyakorlatban mindenhol kínai meg indiai van attól tekintsünk el, a fideszes migráncs az jó migráncs), nincs Soros és nincs gender. Mi lehet ennél fontosabb?
Egyrészt tényleg szerte kontinensen nőnek a birságok, másrészt, azt az őrületet, ami az utakon van, valahogy meg kellene fékezni. A probléma ott van, hogy pont azokat nem érintenek ezek az összegek -mert kifizetik- akik több millás sportkocsikkal száguldoznak az utakon.
22 éve van jogsim és korábban szerettem vezetni és autózni, ma már szó szerint félek beülni a kocsiba, pedig nem én felejtettem el vezetni.
Ha jelképes a bírság mi a visszatartó erő? 😁
Ha én holnap a bejáratod elé parkolok, hogy ne juss be, mert tudom, hogy 1000 forint lesz a bírság, akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!