Magyar Péter miért nem ECR-hez csatlakozik a Néppárt helyett?
Figyelt kérdés
Azok alapján, amiket elmondott, az ECR közelebb állna hozzá.
Szerintem a Néppártba azért csatlakozott, mert erősebb jelenleg, mint az ECR.
Orbánt viszont egyikben sem látják szívesen.A Néppártból kilépett, az ECR-be meg nem vették be.
2024. júl. 9. 08:08
1/8 anonim válasza:
Orbánnak saját, erősebb frakciója van már, mint az ECR, minek lépne oda? Amúgy sokan akarták benntartani a Fideszt a Néppártban, de voltak ellenségei is, ezért inkább kiléptek.
2/8 Alex Fly válasza:
Mert Magyar nem náci, mit keresne közöttük? Orbán meg azért alapított egy harmadik náci frakciót,ert ezek.még egymással sem képesek együttműködni...
3/8 anonim válasza:
Magyarország érdekérvényesítő képessége miatt. Mert a néppártban dől el minden a következő 5 évben. Ők a legnagyobbak ők adják a vezetőt is.
4/8 anonim válasza:
Az ECR nem náci frakció. Lehet jobb lett volna, ha oda csatlakozik Magyar, csak ugye sokáig úgy volt, hogy 0rbánék mennek oda. Ez a Néppárti tagság a Tiszának sok támadási felületet nyújt majd. Mondjuk oly mindegy, MP és a Tisza úgyis a propaganda célkeresztjében van, csináljanak akármit.
5/8 A kérdező kommentje:
4.
Egyetértek.Az ECR-es tagság sokkal kevésbé lenne támadható.Nyilván az is, de a Néppárt tagság olyan, mintha egy hatalmas célkeresztet rajzolna magára.
2024. júl. 9. 08:43
6/8 anonim válasza:
Annyira szánalmas ez a mindenki náci, aki nekem nem tetszik logika. Menj el Olaszországba, ha neked az a nácizmus, akkor hülye vagy s írass fel valamit magadnak az orvosoddal.
7/8 anonim válasza:
Ha jól értem, ő szeretné feléleszteni a … nos… konzervatív értelemben vett konzervativizmust Magyarországon. Az pedig a Néppárt.
8/8 anonim válasza:
Miben különbözik ez a logika a mindenki baloldali, meg neoliberális aki nekem nem tetszik, meg akire a vezérürü azt mondja, hozzáállástól?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!