A Jobbiknak mi a baja a magánnyugdíjpénztárakkal, illetve a Tv2 és az Rtl Klubbal?

Azért, mert a gyaerekek úgy nőnek fel, hogy megtanulják, nem kell tehetség, még ész sem kell, sőt dolgozni sem kell és hatalmas házad, drága autód és zebracsíkos kanapéd lesz!!!!!
Sokkal értelmesebb lenne egy +18-as karikával ellátott valóságsó este 11 után, ahol bezárjuk hagyó miklóst, sztojka ivánt, gyurcsányt stb. Lehetne szavazni, hogy ki menjen be a fürdőbe leejteni a szappant és ki várja bent. pl szavazhatnál menjen gyurcsány és várja sztojka iván.
Sok a szenny műsor. Én gyerekekkel foglalkozok. Sajnos azt kell tapasztalnom, hogy a 8-9 éves gyerekek még nem ismerik a magyar himnusz első versszakát sem, nincs nemzeti öntudatuk, nincs miért élniük, harcolniuk. Ugye sajnos Magyarországon ha magyarnak tartod magad, akkor antiszemita vagy és szélsőséges. Nem! Ez nem igaz. Nézzd meg az amerikait, aki büszke rá, hogy az! Vagy a németeket, vagy a franciákat, szlovákokat. Fejlődik a gazdaság. Romániában és Magyarországon nincs nemzeti Öntudat, és a fejlődés lassú. A televítiók nem azt sugározzák amit kell. Sok marhaság van benne, ezért állami kézbe kéne venni. A reklámok már túlságosan is ellepnek minket. Reklám kell fentartani egy csatornát. Az M1-en egy 30mp-es reklám főműsoridőben kb. 20.000 Ft/leadás. Ez a kereskedelmi csatornáknál a húszszorosa.
Belementem sok mindenbe, olyanba is ami nem ide tartozik, de úgy gondolom mégis. A média vezérel minket. (képzeld, hallottam a tv-ben, hogy....) ez naponta elhangzik. De igaz amit ott látunk?
"Az M1-en egy 30mp-es reklám főműsoridőben kb. 20.000 Ft/leadás. Ez a kereskedelmi csatornáknál a húszszorosa. "
Az ok, hogy mennyien nézik az m1-et és mennyien nézik az rtlklubbot. Ha összeszámolom életemben mennyit néztem az m1-et az durván 3 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!