Hatalmasat megy az új autó eladás Magyarországon, miért mondják hogy szegénység van?
+22,87 százalékban voltunk júniusban és az egész év is úgy néz ki eddig hogy 12 százalékkal több mint tavaly tehát valóban érdemi az elmozdulás.
Az adatokat az mge.hu oldalon olvastam (Magyar gépjárműimportőrök egyesülete)
"Uncsi vagy ezzel a "miért mondják, hogy szegénység van?" dumával. Peeersze, a többi nem te voltál, tudom én azt..."
Szerintem nagyon sokan tesznek fel ilyen kérdéseket. Nyilván is láttam már. De speciel ez előtt én csak olvastam és nem tettem fel ilyen jellegű kérdést aztán nyugodtan forgathatod a szemeid...
Aha, hatalmasat.... [link]
Legalább annyi esze lenne a pártiroda hű szolgájának hogy a propagandakérdés előtt nézzen utána.
"Aha, hatalmasat.... [link]
Legalább annyi esze lenne a pártiroda hű szolgájának hogy a propagandakérdés előtt nézzen utána."
Az első negyed éves adatok vannak és 23 első negyedévben 30719 személygépkocsi míg 24 első negyedévben 32726 db személygépkocsi. Azért mondtam az MGE.hu-t mert ott a KSH-val ellentétben már további adataik is vannak nem csak az első negyedévre, így azokat alapul véve jön ki a 12 %-al több mint tavaly.. Persze mondhatod hogy azok nem valós adatok és te csak a KSH-nak hiszel de ha oda is hozzáadod azt a növekedést az eddig eltelt időre arányosan mint ami az első negyedévhez van írva akkor is kijön kb a 12% növekedés ezideáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!