Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt az újabb megszorítás, mit...

Mad Max2 kérdése:

Itt az újabb megszorítás, mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

Újabb megszórító csomag amit mint eddig is mi fizetünk a végén..

2024. júl. 8. 12:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%
Na, ennél nagyobb "megszorítás" ne legyen, mint hogy megadóztatják a multikat.
2024. júl. 8. 13:11
 12/17 A kérdező kommentje:

Amugy teljesen alkalmatlanok a kormányzásra... Csak lopnak, és úrizálnak!

Nincs már a magyar embereknek vásárlóereje, nincs pénz a sok adó és a gyenge jövedelmek miatt és amiatt kevesebb ÁFA és fogyasztshoz kötött más adó megy be az államhoz. Erre ők mit csínálnak? Tovább emelik az adókat!

Nem vagyok közgazdász de szerintem ez elég dillettáns dolog, arról meg ne is beszéljünk hogy ezzel a sarcolással egyre csak szegényedik a magyar nép, szakadunk le az EU többi országától.

És ezekre szvazott 45%? Ők hol élnek? Tényleg nem vágom mi az ami miatt valaki a fideszre szavaz.

A sorosbrüsszelmigráncsokGyúúcsányátoperál és háborúpárti féle agyzsibbasztás ennyire hat?

Emberek! Ennyire nem lehettek önsorsrontóan szervilisek!

2024. júl. 8. 13:19
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

"5. És? MO Észak korea?"

Nem írtam hogy az, csak példának hoztam. De egyre inkább afelé tendálunk...

2024. júl. 8. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Azt vágod, hogy az eddigi összes ilyen multiknak szánt adót az átlag magyarok kamatostul megfizették? Amikor a netszolgáltatód 15%-ot emelt infláció miatt, akkor azt nem azért tette, mert ennyivel többet fizetett az alkalmazottainak.

Szóval végeredményében a magyarokon csapódik le és ők fizetik ki ezeket az adókat is, csak a hozzád hasonló okos emberek nem veszik észre és szidhatják a cégeket a kormány helyett.

2024. júl. 8. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Értitek mi az a szamlavezetési és kártyahaaználati díj? 🤣🤣

A.banki költségeid 10%-a kb.

2024. júl. 8. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:
84%

"A békének ára van. Szerencsére mi a béke útját járjuk."

Csak nem innen van ez a frappáns komment?

[link]

2024. júl. 8. 15:47
 17/17 anonim ***** válasza:
83%
4: És ott van még a 4.5 % kiskereskedelmi adó, ami valójában 32 %-ra emelte az AFÁ-t. Csak azért van külön neve, mert a 27 %-ot nem merték 32 %-ra emelni.
2024. júl. 8. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!