Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsonyt nem zavarta hogy...

Karácsonyt nem zavarta hogy illegitimen nyert volna?

Figyelt kérdés
[link]
2024. júl. 8. 09:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10.

Az csak színjáték volt!

Ezzel járatták le Vitézyt hogy bemocskolták, hogy a sok csűrhe higyje fideszesnek!

A belpesti "értelmetlenségiek" soha nem szavaznának olyanra, akiről Orbánék azt állítják hogy közülük való!

2024. júl. 8. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, de ez vicc. Az ervenyteleneknelnmeg azt mondom ok, mert tenykeg hibazott az NVB es volt ahol ervenytekenitettek az erveyneseket. Mondjuk vicc, hog olyanok szavazatit szamolgattak, akik keptelen egyertelmuen szavazni....

Vitezy nem nyert.

Most abban remenykedik, hogy talalnak szamara egy koteg ervenyes szavazatot. Vagy nem tudom ervenytelenitenek egy csomo ervenyest

2024. júl. 8. 11:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Szamoljak meg, legyunk tul rajta

Kivancsi vagyok lenyugszik-e a vitezy vagy tovabbra is azon lovagol, hogy csak nehany szavazattal vesztett

2024. júl. 8. 11:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!