Vitézy még nyerhet? Végre, újraszámolják az egészet!
vicc ez az egész:D
Miért indok az újraszámololáshoz az hogy kevés szavazat döntött?
És ha most újraszámolják és Vitézx nyer 50 szavazattal akkor meg a kari geriék kérhetik az újraszámolást?.D
Én állíitom hogy 700 ezer szavazatnál bermennyiszer szémolják meg sose ugyanaz az eredmény jön ki, benne van az emberi tévedés lehetősége, de az ide is oda is téved. éppen ezért ez egy kutyakomédia.
Most teszteli a fidesz szerintem hogy a birka magyar nép mit reagál a nyilvánvaló választási csalásra... Mert ez a bohockodás nem arról szól már rég hogy pontos legyen a szavazatszámlálás.
Itt mosta szavazás központilag elrendelt manipulációját láthatjuk.
Valószínü ez se fogja az emberek nagyrészét zavarni
Birka néppel azt lehet csínálni amit akarnak
Még 10 év, és a mangalica még él akkor, és szavazások se lesznek, illetve lesznek de 97% al nyer majd a mangalica, amolyan orosz mintára!
12
"Miért indok az újraszámololáshoz az hogy kevés szavazat döntött?"
ha az újraszámlálás után Vitézy Dávid egyetlenegy szavazattal nyerne elfogadnád?
Én egy 600 fős kis településen lakok, nálunk a polgármesteri választáson végig vezetett a független jelölt, aztán mikor látták a fideszesek, hogy gáz van, bevetettek egy kis trükköt, és a végén 6 db szavazattal a fideszes jelölt nyert. Milyen érdekes...
Szóval elmehet a Fidesz az egész választási rendszerével együtt a jó büdös 3,14csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!