Magyar Péter szervez tüntetést az Orbán Putyin találkozó miatt?
Figyelt kérdés
júl. 5. 17:52
1/8 anonim válasza:
Aligha. Most diszkókba jár, nem ér ilyen hülyeségekkel foglalkozni. Egyébként is ki szervez tüntetést diplomáciai tárgyalások miatt? Agyament ötlet.
2/8 A kérdező kommentje:
Pedig nem , én kimennék tüntetni Orbán ellen tüntetni a békéért és a háborút elindító Putyin ellen.
júl. 5. 17:58
3/8 anonim válasza:
Magyar Péter megmondta, hogy az oroszokat nem bántja, mert azonnal elveszítené a szavazói felét. Ennyire át van mosva a magyar társadalom agya a putyini propagandával.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát az elég szomorú, eddig rá szavaztam de ha ő is Putyin mellett áll mint a Fidesz akkor többet nem fogok.
júl. 5. 18:04
5/8 anonim válasza:
Értem én a kérdezőt, hogy szimplán rogáni propagandát terjeszt, persze ez a te dolgod cuni.
Magyar Péter jelenleg le szeretné váltani orbánt, elküldeni a mostani egész rendszert a p-ba.
(ehhez gyűjt tábort).
A helyedben - ha nem büdös trógerkednék éppen - azt kérdezném, hol a momentum, és hol a dk. Elvégre épp ők voltak legutóbb büszkék arra, mekkora oroszellenesek.
Szedd már össze magad.
6/8 anonim válasza:
Nyugodtan szervezzen tüntetést, a hívein kívül senkit sem érdekel. Egy nárcisztikus, ellentmondásos politikus celeb, akit csak a hívei Orbán ellenessége emelt fel.
Orbán ezzel szemben olyan politikus, akinek a világpolitikában is jegyezve van.
7/8 anonim válasza:
Magyar Péter orbántól kapja a fizetését és orbán nem rendelt meg ilyen tüntetést. Tehát a helyes válasz: Negatív.
8/8 anonim válasza:
6: jegyezve van, mint elrettentő példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!