Nem unalmas, hogy a fideszes Vitézy Dávid egy hónappal a választások után sem tud veszíteni?
Figyelt kérdés
Szerintetek meddig fog még vergődni? Mi már élnénk nyugodtan az életünk, de ez csak nem hagyja magát.júl. 5. 17:41
13/36 anonim válasza:
Karigeri azt mondta, hogy új választás lesz. Tényleg lesz, azért téma ez megint?
14/36 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, de egyébként demokratikus országokban ez teljesen megszokott. Látszik, hogy mi nem ehhez szoktunk és szomorú, hogy az ellenzékiek is így gondolkodnak.
16/36 anonim válasza:
Szerintem az sokkal unalmasabb, hogy 14 év kormányzás után a Fidesz még mindig Gyurcsányozik.
17/36 anonim válasza:
14. Tudsz mondani egy másik demokratikus országot, ahol a harmadik jogorvoslati szint után sem tudjuk még a végét?
Vitézy simán beleőrült a vereségbe és ezért szétverte a demokráciát.
19/36 anonim válasza:
"Vitézy simán beleőrült a vereségbe és ezért szétverte a demokráciát."
Miről maradtam le?
20/36 A kérdező kommentje:
Dávidkanak helyt adott az alkotmánybíróság és semmissé tettél a kúria döntését. Most ő azt akarja, hogy a IV. és VII. kerületben újra szavazzanak. Plusz most az érvényes szavazatokat is meg akarja számoltatni. xD Ez már röhej, amit ez a bernáthegyi képű csinál
júl. 5. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!