Nem szégyen, hogy míg a világ értelmesebb fele kiáll Ukrajna mellett, addig Orbán meg Szíjgyártó az EU soros elnökeként Moszkvában gazsulál?
Szerinted Ukrajna érdekei mellett áll ki a világ értelmesebb fele? (csak halkan jegyzem meg a világ értelmesebb fele lakosságot nézve lehet anegyedét se adják a világnak)
Egyáltalán szerinted mennyi az esélye annak, hogy Orbán az elmúlt 2 hétben találkozik az összes EU-s vezetővel, nagy tagállam vezetőjével, az ukrán elnökkel és most saját szakálra megy Oroszországba?
"a világ értelmesebb fele kiáll Ukrajna mellett"
Aki ukrajnával kollaborál az értelmes eleve nem lehet.
Persze, csak ezek a felvilágosult, okos, mindenkinél értelmesebb emberek, majd mit szólnak, ha megkapják a behívót, hogy na papi, lehet menni Ukrajna mellett háboruzni, ezt is elérte az eu.
De választ még mindig nem kaptam, mit kellene tennünk?
ma 16:40
Miért tettél fel kérdést ha képtelen vagy elfogadni a tőled eltérő véleményeket?
Esetleg tudna bárki olyant mondani amitől kicsit elgondolkoznál és azt éreznéd, hogy lehet nem teljesen jól látod azt ami történik?
Mert én erre tettem kísérletet a válaszommal de nem igazán jött rá reakció, hogy szerinted mennyire valószínű az, hogy Orbán a saját szakálára ment Oroszországba úgy, hogy erről senkinek se szólt a szövetségesek közül pedig szinte mindenkivel találkozott aki számít az elmúlt hetekben.
ma 16:50
Kijevben volt először. Előtte meg találkozott a német kancellárral, francia elnökkel és az összes EU-s vezetővel.
Tényleg ennyire sötétek vagytok, hogy ezek után azt hiszitek, hogy saját ötletből van Moszkvában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!