Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem van szekunder...

Csak nekem van szekunder szégyenérzetetem, mikor látom a budapesti reptéren, hogy nagy táblákon hirdeti a kormány a turistáknak, hogy Magyarország egy családbarát kormány?

Figyelt kérdés
Egy turista nem röhögi el magát ezen? Arról persze nem esik szó, hogy a családbarát kormány pedofiloknak ad kegyelmet, meg csak addig számít a gyerek, amíg megszületik.

2024. júl. 5. 11:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
Kétlem, hogy sok külföldit érdekelne. A magyarok meg megszokták.
2024. júl. 5. 12:17
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
11, külföldi feleségem van és 15-ben volt, elöször Magyarországon, amikor a migráncsplakátokkal volt tele az ország. Leszálva a Keleti pályaudvaron hajnalok hajnalán, kiérve a parkolóba, tőlem kérdezte, hogy mik ezek, elmondtam, 5 percig röhögött, hogy ezt, miért magyarul irják ki?!
2024. júl. 5. 12:19
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Egy külföldi sem tud a pedofil botrányról emiatt ne aggódj. Azt se tudják ki az a Novák Katalin.
2024. júl. 5. 13:31
 14/18 A kérdező kommentje:
13) Meglepődtek ismerőseim is, mikor mondtam nekik, hogy nálunk az elnök csak egy bábu. Orbán a miniszerelnök.
2024. júl. 5. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
13, annyira, hogy saját szememmel láttam Bicske nevét leirva egy lengyel TV-ben és kiemelt riportként foglalkoztak vele.
2024. júl. 5. 13:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, én is szégyellem, hogy ezt írta ki a kormány. Egy karaktert kéne cserélni:

Magyarországon csalásbarát a kormány.

Készült a Miniszterelnöki Kabinetiroda megbízásából.

2024. júl. 5. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért van egy Észak Korea feelingje, hogy ez az első, amivel szembesítik a külföldi turistákat. Családi pótlék mennyi is? Ki lehetne azt is plakátolni. Euróban, hogy a külföldiek is értsék...
2024. júl. 5. 14:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azon se csodálkoznék, ha Orbán Viktor-kép lenne kirakva.
2024. júl. 5. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!