Csak nekem van szekunder szégyenérzetetem, mikor látom a budapesti reptéren, hogy nagy táblákon hirdeti a kormány a turistáknak, hogy Magyarország egy családbarát kormány?
Nekem már magától a reptértől szekunder szégyenérzetem van, nem kellenek mégcsak plakátok sem. Olyan szolgáltatások hiányoznak és olyan az egész, mintha valami vidéki kisreptér lenne, nem az ország fő reptere.
Csak az agyonzsúfolt reptéri busszal tudsz kijutni aranyáron tömegközlekedéssel, nincs vonat, vagy védettsávos közlekedési lehetőség, a bőröndfeladás, lassú, mint a halál, a váróknál alig férnek el az emberek...
Ez főleg annak fényében is komikus, hogy a 2010 óta nem emeltek a családi pótlékon, az ország népessége pedig rohamosan csökken.
2-es nagy tévedésben él. Pár éve Sebastian Kurz (konzervatív) osztrák kancellár abba bukott bele, hogy közpénzen hamisított közvéleménykutatásokat, amelyek az ő népszerűségét voltak hivatottak sulykolni. Más kérdés, hogy ő lemondott, de az öntömjénezés rendszer- és ideológiafüggetlen. A kommunizmussal meg egy lapon említeni valakit, akinek a rendszerében a pénzek elvesztik közpénz jellegüket, elég nagy dilettantizmusra vall. A (vegytiszta) kommunizmusban csak közpénz van. Orbán pont az ellenkezőjét csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!