Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem van szekunder...

Csak nekem van szekunder szégyenérzetetem, mikor látom a budapesti reptéren, hogy nagy táblákon hirdeti a kormány a turistáknak, hogy Magyarország egy családbarát kormány?

Figyelt kérdés
Egy turista nem röhögi el magát ezen? Arról persze nem esik szó, hogy a családbarát kormány pedofiloknak ad kegyelmet, meg csak addig számít a gyerek, amíg megszületik.

júl. 5. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%
Csak neked.
júl. 5. 11:48
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Szörnyűek ezek az orbáni kommunista átérzések: csak a rohadt diktatúrákban van ez a nagy, közpénzen elkövetett öntömjénezős primitív hazudozás!
júl. 5. 11:50
 3/18 anonim ***** válasza:
39%
Nekem nincs szégyenérzetem, mert nem rájuk szavazok. 😂
júl. 5. 11:52
 4/18 anonim ***** válasza:
32%
#2 Milyen kommunista átérzések? Mi köze Orbánnak a kommunizmushoz?
júl. 5. 11:55
 5/18 anonim ***** válasza:
46%
Te amikor külföldre mész előtte elolvasod a célország aktuális belpolitikai híreit és képbe kerülsz az ottani párt és kormányzati struktúrával, családtámogatási rendszerrel, annak nyerteseivel és veszteseivel. A magyarok már csak ilyen felkészülten utaznak külföldre turistaként. 👍
júl. 5. 11:58
 6/18 anonim ***** válasza:
39%
Én csak abban reménykedek, hogy a legtöbb külföldi nem beszél magyarul és nem érti, mi van a plakátokon.
júl. 5. 12:00
 7/18 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
66%
Nagyjából minden nemzetközi repülőtéren valami hasonló állami hirdetés fogad.
júl. 5. 12:02
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

Nekem már magától a reptértől szekunder szégyenérzetem van, nem kellenek mégcsak plakátok sem. Olyan szolgáltatások hiányoznak és olyan az egész, mintha valami vidéki kisreptér lenne, nem az ország fő reptere.

Csak az agyonzsúfolt reptéri busszal tudsz kijutni aranyáron tömegközlekedéssel, nincs vonat, vagy védettsávos közlekedési lehetőség, a bőröndfeladás, lassú, mint a halál, a váróknál alig férnek el az emberek...

júl. 5. 12:03
 9/18 Sindelar ***** válasza:
81%

Ez főleg annak fényében is komikus, hogy a 2010 óta nem emeltek a családi pótlékon, az ország népessége pedig rohamosan csökken.

2-es nagy tévedésben él. Pár éve Sebastian Kurz (konzervatív) osztrák kancellár abba bukott bele, hogy közpénzen hamisított közvéleménykutatásokat, amelyek az ő népszerűségét voltak hivatottak sulykolni. Más kérdés, hogy ő lemondott, de az öntömjénezés rendszer- és ideológiafüggetlen. A kommunizmussal meg egy lapon említeni valakit, akinek a rendszerében a pénzek elvesztik közpénz jellegüket, elég nagy dilettantizmusra vall. A (vegytiszta) kommunizmusban csak közpénz van. Orbán pont az ellenkezőjét csinálja.

júl. 5. 12:08
 10/18 A kérdező kommentje:
6) ki van írva vagy 6 nyelven! Amúgy valóban egye tudok érteni az előző hozzászólóval. Csoda, hogy Orbán Viktor nincs mindenhova kiplakátolva.
júl. 5. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!