Kihez fordulhatok segítségért?
Figyelt kérdés
Kimentem amikor Magyar Péter jött beszédet tartani, onkormányzatnál dolgozom es most ürüggyel kirugtak. Eddig nem volt semmi baj velem , most kozolték hogy megszünik a munkaköröm. Persze már az uj ember megvan helyettem. Már nagyon sajnálom hogy változás fele mentem , el kell fogadni hogy Fidesza a fönök és az is marad.2024. júl. 5. 03:30
1/10 anonim 

válasza:

Lehet sokkal jobb helyed lesz majd az új, Mindent bele!
2/10 anonim 

válasza:

Fb kell megkeresned,ráírnod, legfrissebb post alatt bárki válaszol.
3/10 anonim 

válasza:

A fészen írd ezt le Hadházy Ákosnak.
Ő vadászik az ilyen sztorikra és ha igaz amit írsz, akkor feljelentést is tesz.
5/10 anonim 

válasza:

MP azt ígérte, vannak jogászaik, mindenkit megvédenek, akit retorzió ér, bátran jelentkezz nála! (Bár szerintem most is csak hazudott, mint eddig mindenben, politikus sem lesz, EP-be sem megy...)
6/10 anonim 

válasza:

Hajnali fél négykor közölték? Ez tényleg nagyon szomorú. Még aludni se hagyják az embert.
8/10 anonim 

válasza:

Keresd meg Petit és kérj tőle munkát Prüsszelben!
9/10 anonim 

válasza:

Készült a Magyar Péter Szekta megbízásából....
10/10 anonim 

válasza:

Már csak azért is kamu mert ellenkező esetben a Törvény, Jog kategóriában írta volna ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!