A kérdező szavazást indított:
Magyar Péter
Orbán Viktor
Egyikben sem
Mindkettőben egyformán
33 szavazat
2/13 anonim 

válasza:

Valakinek bizalmat kell szavazni mert ha ezt nem tesszük meg akkor akár bűnözők is vezethetik az országot. Nem is értem azokat akik nem mennek el szavazni, ők mitől vagy kitől várják hogy jobb legyen az életünk???
Én úgylátom hogy kell a változás ezért a Tiszára és MP-re szavazok, mert ha ezek maradnak akik most vannak akkor marad a korrupció a lopás a csalás a hazugságokkal etetés.
3/13 anonim 

válasza:

2
""Tiszára és MP-re szavazok, mert ha ezek maradnak akik most vannak akkor marad a korrupció a lopás a csalás a hazugságokkal etetés""
Ha a Tiszára szavazol akkor is ez lesz!
Csak a nevek változnak!
4/13 anonim 

válasza:

Ha Orbánra vagy Gyurcsányra akkor biztos hogy ugyan az marad.
5/13 anonim 

válasza:

Én már ott tartok hogy mind a kettőt orbánt is meg gyurcsányt is kilőném az ürbe egy olyan rakétával ami soha nem tér vissza földre.
6/13 anonim 

válasza:

5
A Fideszből szakadt új fideszt M.P-ét kihagytad!
7/13 anonim 

válasza:

Pont MP az aki megtudja változtatni ezt a trágya rendszert amit a fődisznó kiépített.
8/13 anonim 

válasza:

7-
És hogyan tudja megváltoztatni????
9/13 anonim 

válasza:

Azt mindenki tudja csak te nem. olvass utánna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!