Gyurcsány ennyire nem tudja azt feldolgozni, hogy ő és pártja ma már gyakorlatilag senkinek nem kell?
FB-bejegyzése: Bajnai, Mesterházy, Lendvai, Schiffer, Szél, Hadházy, Fekete-Győr, Vona, Márki-Zay... – sorra vette az elbukott választások felelőseit Gyurcsány Ferenc. A legutóbbi kapcsán például közölte: „ha valamiért, a 2022-es Fidesz-kétharmadért én egyáltalán nem vagyok felelős”. 2010-ről azt mondta valamennyire ő is felelős, de a választást megelőző utolsó évben Bajnai volt a miniszterelnök. Az azt követő választások során azonban egyben sem ismerte el, hogy a kudarc esetleg őt is terhelheti. Mindig csak mások a hibásak. Ilyenekről képes elmélkedni.
Megint azzal kezdem, hogy ignoráljuk, hogy én magam is DK-s vagyok!
Akik azt mondják hogy Gurcsány a hibás a kétharmadokért, azok azzal indokolják, hogy elriasztja a szavazókat.
Amikor Gyurcsány azt mondja hogy nem ő, hanem mások, akkor tételesen megnevezi őket időrendben, és mindegyiknél világosan indokol.
És amit egyesek képtelenek elfogadni, hogy igaza van. A múlt az ő szavait igazolja.
"És amit egyesek képtelenek elfogadni, hogy igaza van."
Erre szokta mondani nagyanyám, hogy édes fiam, tudod te, mi jár annak, akinek igaza van?
Hát csak az, ami a hetedik gyereknek: az apja fa*za...
"amit egyesek képtelenek elfogadni, hogy igaza van"
Miben, hogy ő nem hibás csak mások? Ebben volna bárminő igaza? Ezt így hogy?
#6-nak:
Ha már ekkora a szád akkor vedd sorra az állításait, és cáfolj.
Hallgatlak.
Ismét #6-nak:
Gyurcsány egyetlen dologban "hibás", és az okozta az eddigi kétharmadokat:
Túl liberális.
> "Gyurcsány egyetlen dologban "hibás"
Abban, hogy megszületett 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!