Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány ennyire nem tudja...

Gyurcsány ennyire nem tudja azt feldolgozni, hogy ő és pártja ma már gyakorlatilag senkinek nem kell?

Figyelt kérdés

[link]

FB-bejegyzése: Bajnai, Mesterházy, Lendvai, Schiffer, Szél, Hadházy, Fekete-Győr, Vona, Márki-Zay... – sorra vette az elbukott választások felelőseit Gyurcsány Ferenc. A legutóbbi kapcsán például közölte: „ha valamiért, a 2022-es Fidesz-kétharmadért én egyáltalán nem vagyok felelős”. 2010-ről azt mondta valamennyire ő is felelős, de a választást megelőző utolsó évben Bajnai volt a miniszterelnök. Az azt követő választások során azonban egyben sem ismerte el, hogy a kudarc esetleg őt is terhelheti. Mindig csak mások a hibásak. Ilyenekről képes elmélkedni.

2024. júl. 2. 14:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, nehéz beismerni, hogy véget ért a politikai pályafutásod, és ilyen kudarcosan.
2024. júl. 2. 14:41
 2/13 DK-s ***** válasza:
0%

Megint azzal kezdem, hogy ignoráljuk, hogy én magam is DK-s vagyok!

Akik azt mondják hogy Gurcsány a hibás a kétharmadokért, azok azzal indokolják, hogy elriasztja a szavazókat.

Amikor Gyurcsány azt mondja hogy nem ő, hanem mások, akkor tételesen megnevezi őket időrendben, és mindegyiknél világosan indokol.

És amit egyesek képtelenek elfogadni, hogy igaza van. A múlt az ő szavait igazolja.

2024. júl. 2. 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:

"És amit egyesek képtelenek elfogadni, hogy igaza van."

Erre szokta mondani nagyanyám, hogy édes fiam, tudod te, mi jár annak, akinek igaza van?

Hát csak az, ami a hetedik gyereknek: az apja fa*za...

2024. júl. 2. 14:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor miért foglalkozol vele, ha nem számít? Meg miért foglalkozik vele állandóan a lakájmédia? Mi az oka? Nem értem, de te majd biztos elmondod.
2024. júl. 2. 14:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Ő foglalkozik saját magával 4-es, a lakájmédia (amit nem tudom hogy mit értesz alatta, de majd biztos elmondod, szerintem Népszava és a többi függetlenobjektív médium) meg valamiért szerepelteti. Neki az lenne a halála ha senki nem írna róla, nem vennék őt tudomásul. Biztos érdekesnek tartják, szerintem nem az, és nem tudom ő miért nem látja be azt hogy ő már nem befolyásoló tényező.
2024. júl. 2. 14:57
 6/13 A kérdező kommentje:

"amit egyesek képtelenek elfogadni, hogy igaza van"

Miben, hogy ő nem hibás csak mások? Ebben volna bárminő igaza? Ezt így hogy?

2024. júl. 2. 14:59
 7/13 DK-s ***** válasza:

#6-nak:

Ha már ekkora a szád akkor vedd sorra az állításait, és cáfolj.

Hallgatlak.

2024. júl. 2. 15:01
 8/13 DK-s ***** válasza:

Ismét #6-nak:

Gyurcsány egyetlen dologban "hibás", és az okozta az eddigi kétharmadokat:

Túl liberális.

2024. júl. 2. 15:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Magad írtad a 2-es hozzászólásodban, hogy elriasztja a szavazókat. Miért, szerinted inkább hozza? Az összefogásos ellenzéki pártok miért voltak kénytelenek vele is egyezkedni? KariGeri miért fogadta el a DK logóját is? Aki "összegyurcsányozódik" az úgy is jár. Miért előzött be szinte mindenkit a korábban nem profi politikus Magyar Péter? GyF a mögötte lévő politikai rutinnal sem tudott töredék annyi szavazót megszólítani 10 év alatt mint amennyit MP pár hónap alatt. Miért nem volt sikeres a balos összefogás? Ebben az ő felelőssége is benne van ahogy a többieké. Ennyi kudarc után igazán elgondolkodhatna a visszavonulásán.
2024. júl. 2. 15:10
 10/13 anonim ***** válasza:

> "Gyurcsány egyetlen dologban "hibás"

Abban, hogy megszületett 😂

2024. júl. 2. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!