Magyar Péter Putyinellenes?
Figyelt kérdés
2024. júl. 2. 10:08
2/7 anonim 

válasza:

Igen. Szerintem egy háborús bünöst minden jóérzésü ember elítél.
3/7 anonim 

válasza:

Én meghallgattam. Ebben az ügyben sem különbözik az álláspontja a Fideszétől.
4/7 anonim 

válasza:

Igen, de nem ukránbarát.
Ez pedig fontos.
5/7 anonim 

válasza:

Nem nagyon foglalkozik olyan témákal amig nincs wc papir a korházba nem ausztria a cél csak Románokat érjük utol.A földön jár kezdjük kicsibe de amig ezek nem teljesülnek lehet itt álmodozni csak teljesen nem reális.A fidesz már ürhajósokat küld az ürbe a fenti problémák meg nem létezik náluk.
6/7 anonim 

válasza:

Nem, de nem is oroszbérenc, mint orbán viktor.
Attól, mert Magyar Péter nem a kilóra megvásárolt helytartója putyinnak, mint a csüngőhasú hazaáruló, még nem jelenti, hogy nem ülne le vele tárgyalni akár.
Magyar Péter csak háborúellenes - ezért nyilván nem nyalogatja egy háborús agresszor kloákáját, mint a háborúpárti orbán, aki a hátsójából lóg ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!