Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az hogy már Gréczyvel reklámoz...

Az hogy már Gréczyvel reklámozza a Fradi az új Emanuel Macromos mezét is megerősíti hogy a kék fidesz szerepében van a DK? Persze tudom Gréczy erre rá se ránt.

Figyelt kérdés
2024. júl. 1. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
23%

Nem Lehet Más A Politika... aztakva...

értem én, hogy valaki Fradi drukker, de ellenzéki politikusként, nem lehetne, hogy ezt otthon a 4 fal közt tegye? És még véletlenül se értse, hogy mi a probléma ezzel?

2024. júl. 1. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:
27%
1: Aki szerint probléma, hogy valaki egy magyar focicsapatnak drukkol, az inkább otthon a 4 fal között terjessze csak a hülyeségét.
2024. júl. 1. 16:09
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
2, én otthon a 4 fal között nézek focit, ha ez megnyugtat. Életemben nem voltam még focimeccsen és nem is tervezek, de, ha valaki Gréczy Zsoltot szeretné védeni, az már más kérdés.
2024. júl. 1. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!