Gréczy Zsolt (DK) kétségbeesett és a liberális értelmiséget hibáztatja Magyar felfuttatása miatt, ám szerint a DK több szavazatot kap majd mint '19-ben. Vélemény?
Gréczy Zsolt cikke az Ellenszél-en:
Néhány lényeges részlet:
„A DK-nak több szavazója lesz, mint öt éve, több polgármestere, és több önkormányzati képviselője kezdi meg a munkát, mint a mögöttünk hagyott ciklusban. Minden nyomás, és az elmúlt 14 évhez képest is durva támadások ellenére.
A helyzet mégis drámai.
De Magyar, és a mögötte állók megint nem értették meg, mi a feladat. Vagy nem is tudták, vagy nem is Orbán buktatása a céljuk.
Gyurcsányozással nem lehet Orbánt váltani.
Liberális megmondók épp amellett érvelnek, hogy Magyar felmondhassa az orbáni leckét Brüsszelben, miszerint teljesítette a jogállami elvárásokat, az eddig szétdicsért Cseh Katalin pedig munkanélküli lesz. Hadd gratuláljak!
A DK-t pedig nem lehet megtörni. Ennél ez sokkal erősebb közösség. Az ellenzék vezető ereje volt, és az is marad. A mostani, a sokadik álremény bukása után is. Mert a rendszerváltáshoz erős alapok kellenek, a munka nem kispórolható azzal, hogy valaki piros-fehér-zöld sálat tesz a nyakába, és gyere velem. Azt kellett volna mondani, hogy mind együtt, és nem azt, hogy én egyedül. Orbán helyett kis Orbán.
De már mindegy. Megyünk előre. Hajrá Demokratikus Koalíció!”
Bírom hogy a fidesztrollok szerint bűn recskázni.
Nem csoda hogy ilyen degeneráltak és frusztráltak
#5 Miért? Tőled még sosem kértek dickpicet? 😂🤣
Én csomó csajnak küldtem már aki kért, dehát én nem vagyok egy ilyen középkori dogmák közt élő ispános-vármegyés-horogkeresztény agyhalott incel. 😂
3# "Bírom hogy a fidesztrollok szerint bűn recskázni.
Nem csoda hogy ilyen degeneráltak és frusztráltak"
Mert neked csak az jutott 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!