A 444 azért lett hirtelen szennylap Gyurcsányék számára, mert rosszat mert írni Gyurcsányról? Amíg nem kötöttek bele Gyurcsányba, addig jó médium volt a DK szerint?
Nem.
Most függetlenítsünk attól, hogy én magam is DK-s vagyok.
Amit a 444 leművelt az nem fér bele a szabad sajtóba. Az mocskolódás, gúnyolódás, karikatúrizálás, és nem kritizálás.
Így csak vagy érdekből, vagy ostobaság folytán nyilatkozik meg egy médium.
A 444 nem ostoba.
"Gyurcsány Balegyenes El Qro Fleto Fletonovics Ferenc, az Őszödi Böszme visszatért teljes fegyverzetében, keménykalapban, fehérre sminkelve, piros orral!"
"Hát a lószart, papa!"
"ma már felfoghatatlan, de – valaha Magyarország miniszterelnöke volt"
"menten beszartam volna, ha be nem fosok"
"a legnagyobb élő magyar paprikajancsi"
Szerinted ezek egy FÜGGETLEN szabad sajtó írásai?
Szerintem ettől még lehet független, és szabad. De Orbán Viktoron is gúnyolódtak már korábban, azon nem problémázott a DK.
Jelen állás szerint a 444-et:
-az ÁVH vizsgálni akarja
-Gyurcsány bűnbaknak kiálltja ki
-ruszkiország betiltja
-miközben szinte nincs vesztett sajtóperük, vagy helyreigazitási cikkük
azt hiszem, ennél nagyobb elismerés a független sajtó számára nincs szükség.
5-
""444 tényleg független a magyar politikai tömböktől.""
Az lehet! De a Dollárkötegektől valószínűleg nem független.
8, de valószinűleg többet érnek vele valószinűleg, mint a forint vagy a valószinűleg rubel valutákkal valószinűleg
egyébként meg valószinűleg van egy ÁVH-ja az országnak, ami pont az ő vegzálásukra jött létre, ha bűnösök lennének, már vinnék is őket a fekete autó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!