Van esély hogy megszünik a közeljövőben a Telex?
Nem hiszem, szerintem elég sokan kattintanak rá. Az Index-el kapcsolatban is felmerült,hogy meg fog szűnni,amikor sokan leléptek,aztán látod,még mindig létezik,max a nézőközönsége változik.
Amúgy én sem az Indexet,sem a Telexet nem nagyon néztem sosem, inkább a 444-et,HVG-t szoktam olvasni,azok az elmúlt évtizedben nem nagyon változtak a szellemiségükben.
Nem tudom.
De valószínűleg ha M.P nyerne 2026-ban a bosszúja biztosan eléri ezt a Telex-et is amiért megmerték írni a botrányait és hazugságait.
Nem. Sokkal visszafogottabban kezelték. Amit én tapasztaltam, á müsor végén hangzott el.
A Partizán Marci a müsor elején,közepén spot, hogy támogasd. Szóval a Partizán volt a nyomulós. Viszont az Atv röhögtem, mikor pénzért kuncsorgott, ez olyan mintha Mészáros az ingyenkonyhára szorulna, abszurd (amíg orbán a gazda)
Soros fizeti, a kemhalozat figyeli, Brusszel segiti, Migransok elefanttal csapkodjak a hirt. Gyurcsany lektoral.
Kb. ennyi a fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!