Magyar Péter tipikusan az a személyiségtípus, aki autóvezetőként büntetőfékezésre hajlamos?
Figyelt kérdés
2024. jún. 27. 19:55
21/31 anonim 

válasza:

Kétszer volt, hogy büntetőfékeztek előttem.
Egyszer cigányok voltak: tudjátok az a klasszikus, mikor alig férnek be a zöldséges mercibe. Nő vagyok, piros lámpánál próbáltak provokálni, szexuális ajánlatokat tenni, de mivel rájuk sem hederítettem, ezért úgy próbálták felhívni magukra a figyelmet, hogy bevágtak elém és ráálltak a fékre.
Máskor meg egy vasággyal 40 kilós, tornából felmentett igazi kis sunyi, aki való életben semmit sem képes felmutatni, de a kormány mögött aztán ő a császár.
22/31 anonim 

válasza:

#17 Ezt értem, de ez volt Gyurcsány érve is az összefogás mellett. Ilyen alapon az MP fanoknak meg Gyurcsányra kellett volna szavazni.
23/31 anonim 

válasza:

Ha valaki jogász létére a helyesírást sem ismeri, arról mindent el tudok képzelni.
Azt írta a nevezetes eset után: "bulisztunk". Így, sz-szel.
24/31 anonim 

válasza:

#23: Mintha nem tudnád, hogy egybelírásról szó..
26/31 anonim 

válasza:

Ilyen elírás nincs. Elírás az, ha melléütnek vagy kihagynak egy betűt. Ha valaki nem ismeri a részleges hasonulást, az tudatlanság.
27/31 anonim 

válasza:

#26: Ennél jóval bonyolultabb nyelvtani szerkezeteket tökéletesen alkalmazott. Értem, hogy ezt akarod hinni, de nem túl hiteles.
28/31 anonim 

válasza:

Én vajon mért nem követek el soha ilyen hibát? Az előfordul, hogy a két t-ből csak egy lesz, mert nem ütöm le eléggé a billentyűt, de hogy valamit kiejtés szerint írjak le, na olyan biztos nem. Senki nem azt állította, hogy egyáltalán nem tud írni, hanem azt, hogy egy konkrét súlyos hibát elkövetett.
30/31 anonim 

válasza:

#29: Na, csak nem bezárt mára Kékfideszéknél a nyugdíjas klub?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!