Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter tipikusan az a...

Magyar Péter tipikusan az a személyiségtípus, aki autóvezetőként büntetőfékezésre hajlamos?

Figyelt kérdés
2024. jún. 27. 19:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
#8: Ettől még a kijelentés igaz és biztos te is észrevetted. Beszél itt bárki arról, hogy mit szeretne a párt? Oké, hogy még ki sem épült, de nem úgy tűnik, mintha bárkit is érdekelne. Mindenki Magyar Péter életével, házasságával, barátnőjével, vérmérsékletével, szokásaival foglalkozik. Kicsit szerintem szomorú, hogy ezek érdeklik az embereket és ezt most ne vedd támadásnak, nem annak szánom.
2024. jún. 27. 20:17
 12/31 anonim ***** válasza:
42%
A Tisza-párt (egyáltalán van olyan? 2-nél több tagból áll?) egyáltalán semmit nem ajánl, így aztán nehéz lenne azzal foglalkozni. Egy miniszterelnöki székbe törekvő politikusnak viszont elsődleges szempont a személyisége, különös tekintettel az agressziószintjére, indulatkezelésére, erkölcsös életvitelére, lojalitására, igazmondására.
2024. jún. 27. 20:17
 13/31 anonim ***** válasza:
26%
#10: Ezt értem, de nekem ebből nem is tűnik úgy, hogy meg akarnák ismerni. Lehetne várni néhány hónapot
2024. jún. 27. 20:18
 14/31 anonim ***** válasza:
47%

#7 Viccen kívül, a hozzászólásokat olvasgatva épp ma jutott eszembe az, hogy a fideszes és dk-s keménymagot egyáltalán nem is érdekli, hogy mit ajánlhatna a Tisza párt, ők kizárólag Magyar Péter személyiségével foglalkoznak."

Épp ellenkezőleg.

Pont hogy ezeket érdekelte volna egyedül, hogy mit is kínál a tisza párt, mert akkor lehetett volna érdemben vitába szállni a céljaikkal, terveikkel, a politikai vonalukkal. A tisza párt kínálta politika épp a tisza párt szavazóit nem érdekelte és most sem érdekli.

A dk meg a fidesz és szavazóik azért foglalkoznak MP személyével és tetteivel, mert jelenleg ennyiből áll a tisza párt semmi másból. Amit lehetett a tisza pártról azt már kiderítették és megmutatták a médiában, de az nem volt sok.

2024. jún. 27. 20:23
 15/31 anonim ***** válasza:
13%
#14: A Tisza párt nemrég alakult. Magyar Péter nagyon nagy vonalakban elmondott egy irányt, akinek ez alapján szimpatikus volt, az szavazott rá, akinek nem volt szimpatikus, vagy nem tudta ez alapján eldönteni, az nem szavazott rá. Országgyűlési választások pedig 2 év múlva lesznek. Addig feltehetően lesz részletes program és jelöltek is. Egy jó és átgondolt programhoz szerintem idő is kell, ha most hirtelen előállnának egy 500 oldalas programmal, én pl fenntartásokkal kezelném. Miért nem lehet időt adni ezekhez a dolgokhoz?
2024. jún. 27. 20:32
 16/31 anonim ***** válasza:
49%
#15 Nekem az elmondottak alapjàn egyàltalàn nem szimpatikus, mègis megkapom hogy fideszes/dk-s vagyok. Hagyjuk is. Ez az orszàg a hülyèknek kedvez. Kalifàtus valò ebbe a roncstàrsadalomba nem köztàrsasàg
2024. jún. 27. 21:08
 17/31 anonim ***** válasza:
#16: Ha azt mondod nem vagy fideszes/dk-s, akkor elhiszem, miért hazudnál ebben. Sokan egyébként szerintem úgy értik, hogy ha elaprózódnak a szavazatok, az a Fidesznek kedvez.
2024. jún. 27. 21:13
 18/31 PMC Wagner ***** válasza:
69%
egyáltalán ismerni lehet bárki más nevét a tisza pártból? Tudom volt párszor TV ben is szó erről meg arról a tagról de még a nevükre sem emlékszem, semmi aktivitás a neten stb. csakis Péter csinál valamit
2024. jún. 27. 21:27
 19/31 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy egyáltalán vezet(het)-e?
2024. jún. 27. 22:21
 20/31 anonim ***** válasza:
64%
Orbán pedig az a személyiség típus aki hókotróval leszorít az útról, de előző éjjel kiad egy jogszabályt hogy a hókotrók bárkit törvényesen leszoríthatnak az útról.
2024. jún. 27. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!