Egy 10-es skálán mennyire követed a politikát, közéletet? Miért? Melyik párt és politikus a kedvenced (ha van)?
0. Teljesen kiábrándultam a politikából. Csupa megélhetési politikus, és sehol egy akkora formátumú figura, akire rábízhatnánk az országot.
65F
Nagyjából ilyen 10/8 -as szinten követem, általában az Indexen, Telexen, olvasom el a híreket, meg néha a TV -ben az RTL, az ATV, és az M1 híradót nézem meg (hogy minden oldalról tájékozódjak), esetleg YouTube -on meghallgatok egy-két elemzést, de napi kb. max 2 és fél órát töltök hírek olvasásával/nézésével (ebben nem csak politika van benne). Azért követem mert a politika érdekes tud lenni, és számomra érdekes és hasznos ezt tanulmányozni.
Kedvenc pártom nincs, az elveim leginkább a Mi Hazánkkal egyeztethetőek össze, és nekem Toroczkai László szimpatikus politikusnak tűnik, de már nekem is elegem van a sok megélhetési illetve korrupt politikusból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!