Azt mondták régen azért nem haladunk mert egyszer ez kormányoz egyszer meg a másik.Most ugyanazok kormányoznak 14 éve.De így sem haladunk.
jún. 26. 01:39
13/23 anonim válasza:
Te is megálltál egy ponton.
jún. 26. 01:44
14/23 anonim válasza:
De a Tisza párt sem. Demagógiával, üres szólamokkal, konkrét elképzelések nélkül, program nélkül, folyamatos botrányokkal nem lehet őket komolyan venni.
jún. 26. 07:59
15/23 anonim válasza:
Van még két év a parlamenti választásokig. Addig majd kiderül, hogy mit is szeretne a Tisza, mert eddig nem sok konkrétumot tudunk róluk. Olyan dolgokban kell majd valami irányt mutatniuk, mint adózás, családtámogatás, ami az emberek hétköznapjait is érinti.
Majd ha nem lesz már ez a nagy felhajtás, akkor kiderül, hogy mennyire jók is valójában.
jún. 26. 08:25
16/23 anonim válasza:
Butaságot irsz "Ha olyan jó lenne a Fidesz nem szavaztak volna ennyien a Tisza Pártra"
Akkor egy mondattal megmutatom miért butaság;
Ha olyan jó lenne a Tisza nem szavaztak volna ennyien a Fideszre....🤔
Amúgy pedig a Tisza begyűjtötte az impotens ellenzékkel szemben meglévő protest szavazatokat, ráadásul ilyen " atombomba" haknizására, a nagy- nagy első pillanatnyi újdonságra is sokan szavaztak.
Ha most lenne a választás, a Tisza már inkább 20 százalék körüli lenne.
jún. 26. 09:02
17/23 anonim válasza:
Még a 30%-ot se érte el
jún. 26. 11:21
18/23 anonim válasza:
Nem vagyok TISZA szavazó, most is a Momentumnak adtam esélyt. Nem jött be. De 26-ban muszáj ész eltakarítani a FIDESZT végre. Legalább 4 évre, bár az is kevés lesz. Persze, nem fognak hirtelen a fizetések az egekbe szökni, meg a gazdaság se jön rendbe azonnal, de változni fog a közhangulat, kevésbé lesz gyűlölködő a társadalom. Én ebben bízom. Jelenleg az a helyzet, hogy egy hatalmas szakadék van a fideszes és a nem fideszes között. Én is jobban tudok azonosulni bárki liberális külföldivel mint egy fidesz szavazóval.
jún. 26. 11:43
19/23 anonim válasza:
18# szép ez, csak éppen azt nem veszed észre, hogy a hozzászólásod PONTOSAN az általad kifogásolt gyűlölködést táplálja.... kicsit gondolkozz el ezen.
jún. 26. 11:53
20/23 everlight válasza:
A Tisza csak az ellenzéki pártokat váltotta le,mondjuk örömteli hogy a szatelit pártjukat az LMP-t végleg nyugdíjba küldték.
Teljesen mindegy Orbánnak hogy 54.50 vagy 45% kal nyerik meg a 2026 os választást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!