Csak nekem nem tetszenek azok a folyamatok, amelyek most Magyar Péter felé fellegeket tolnak? Apró jeleket látok, hogy ebből baj lesz.
2-es. sak én ezt nagyon nem szeretném, nehezen tudnám elviselni.
3-as. Szerintem még egy vereség, netán 2/3 azt eredményezi, hogy 1-1.5 millió ember soha nem fog már elmenni szavazni, végleg beletörődik a megmásíthatatlan sorsába és aki tud menekül-lehet 9 millió alá zuhan az így is megtépázott 9.6 milliós lakosság (10 millió volt nemrég, gyerek nincs-van helyette sikerpropaganda és sok 10 ezer külföldi, akikkel pótolják az elnéptelenedést, persze mindezt szavazatokért cserébe majd 26-ban, pl venezuelaiak), a többiek végleg apátiába zuhannak. Szóval a tét mindent vagy semmi 2026-ban. Lehet szidni Gyurcsányt, biztos rengeteg dolgot tett, de amikor ő volt én csak főiskolás voltam, nem követtem a politikát semmilyen szinten. De azt tudom, hogy 2012-ben, amikor pályára léptem, a környező kis településeken is 40-50-60 fős kisiskolák és 200 fős körzeti vezető szerepű iskolák voltak. Mára ott tartunk itt Borsodban, hogy errefelé csak 9 iskola zárt be és másik tucat küzd a megszűnés ellen. A központi körzeti, kisvárosi suli látszáma is 220 ről 140 re csökkent (pedig oda viszik a gyerekeket a kisebb falvakból). Persze erről sehol sincsenek hírek, sehol a világon, nehogy páran elbizonytalanodjanak, hogy most sem jobb a helyzet, mint Gyurcsány alatt volt. Pétert nagyon sajnálnám, ha elcseszné ezt a felívelő pályát egy-két buli miatt, mert szegénynek nincs barátnője, felesége (nyilván nehéz 40 felett, plusz gyerekek, hatalmas elfoglalság és aki megszokta, hog 10 en pár évig van felesége, annak nehéz és kikezdheti az idegeit a dolog).
Szerintem kicsit túlaggódod, az ATV-s kirohanásával kapcsolatban a túlnyomó többség mellé állt. Az EP-vel kapcsolatban valóban volt egy kis kettős fogadtatás, de úgy látom ezt már elfogadták az emberei, érkeznek a tömeges reakciók a támogatásokról, illetve gratulációkról. Egy sikeres ottani munka pedig még jól is jöhet neki, feltehetően rendszeresen beszámol majd mindenről, ahogy most is teszi.
Az egyetlen valóban gáz szitu a bulis eset volt, azt nem kellett volna. De ebből szerintem tanult, kétlem, hogy még egyszer ilyet tenne.
Szerintem egyébként nincs baj ezzel az influenszer stílussal sem feltétlenül, csak ne vigye túlzásba és maradjanak a komolyabb tartalmak túlsúlyban. Erre most mintha látnék törekvéseket részéről, de meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!