Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most miért kell csodálni a...

Most miért kell csodálni a magyar focistákat?

Figyelt kérdés

Gondolom nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy nem hatott meg a magyarok győzelme egy Z kategóriás csapat ellen, úgy hogy közben a németek és a svájciak is fölényesen nyertek. Van aki az elejétől kezdve más országnak szurkol? Nekem ez egy elvi kérdés is egyben, hiszen ezeknek a "focistáknak" a fizetéséből, valamint a stadionokra költött milliárdokból rengeteg infrastruktúrális beruházást lehetne létrehozni Magyarországon, nem lenne az egészségügy sem ilyen romokban.

Tudom, nem minden függ össze mindennel. De ez is egy szempont. Mi a véleményetek?

2024. jún. 24. 15:09
1 2 3
 21/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"Nekem ez egy elvi kérdés is egyben, hiszen ezeknek a "focistáknak" a fizetéséből, valamint a stadionokra költött milliárdokból rengeteg infrastruktúrális beruházást lehetne létrehozni Magyarországon, nem lenne az egészségügy sem ilyen romokban."

Az egészségügy egy feneketlen zsák. Akármennyit is költesz rá, nem lesz látszat. Oké, ilyesmi a foci is, bár ott már most nagyobb az előrelépés, mint az egészségügyben az elmúlt 10-20-30 vagy mindegy hány évben. Ami alatt nem csak focikormány volt.

"Most miért kell csodálni a magyar focistákat?"

Neked pl azért, mert ahelyett, hogy tizet kaptunk volna, ahogy azt álmaidban láttad, nyertünk :)

2024. jún. 24. 18:11
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

"Az egészségügy egy feneketlen zsák."

Erre màr tènyleg nem tudok mit mondani. Nektek teljesen elmentek otthonròl. Remèlem Orbàn az összes kòrhàzat bezàrja nàlatok.

2024. jún. 24. 19:12
 23/23 Koplárovics Béci ***** válasza:

#22: cáfold kérlek azt, hogy az EÜ (Magyarországon) nem egy feneketlen zsák. Az elmúlt 40 év tapasztalata alapján te mit látsz, miben látsz lényeges javulást, előrelépést, sokmilliárd forint ráköltésével? Nőtt a színvonal? Csökkentek a várólisták? Több az orvos? Jobbak a kórházi körülmények?

Kit tartasz "nektek"-nek? Ki az a "mi"? Gondolkodtál mielőtt leírtad ezt a választ? Mert nem úgy tűnik. Nagyon nem.

2024. jún. 25. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!