Végülis kiderült, hogy Magyar Petike is egy megélhetési politikus?
"Múltkor még azt mondta, hogy ez a legnagyobb kamuállás."
Ha petike űzi, akkor tök természetes állás. Ha más űzi, csak akkor kamu.
Én örülök a magyarok érdekképviselete miatt hogy kiment, gondoljátok el 5 éve lassan senki nem képviseli kint a magyar érdekeket. A támogatások el-elmaradoznak. A Fidesz egy megvetetett szó lett arrafelé. Orbánt már nem veszik komolyan, csak ha Putyinnak akarnak valami titkosszolgálati dezinfót átnyomni... amit Lavrov kutyája megalázkodó módon továbbcsahol a ruszkiknak.
Végre van a konzervatív néppártban egy magyar párt. Legalább ez is valami.
Szóval felmond a 3 állásából, ahol az elmondások alapján elvileg egyenként 5 millát, szóval vagy 15 milliót keresett.
Mindent kockáztatva politikai pályára lép.
Hogy EP képviselőként megkapja a 8 ezer eurós (3,2 millió forintnyi) bért. (aminek a fele még elmegy jótékonyságra)
Közben a propaganda a lejáratására elver 27 milliárdot, ami vagy 140x annyi, mint amit a teljes 5 év alatt keresne.
Ja hogyne...
Kifejezetten nem értek egyet azokkal, akik tehetségtelennek tartják. Aki ilyen orbáni metodikával tudja tolni a demagógiát, az nem tehetségtelen. Én még csak azt sem mondom, hogy a felesége révén jutott zsíros pozíciókra. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a Fidesz által. Annak meg kifejezetten örülök, hogy kimegy az EP-be, mert ott már nem lesz elég annyit mondani, hogy Orbán. Sőt, ott már az is kevés lesz, hogy Rogán. Ott konkrét állásfoglalást kell tenni egy csomó kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!