Melyik melót szánnád az alábbiak közül a Fidesz tehetségtelen, megélhetési politikusainak, ha egyszer bukni fognak?
Vannak ennél megfelelőbbek is számukra:
- Állatifehérje-feldolgozó üzemben végzett munka. Ez az elhullott állatok ill. vágóhídról visszamaradt, élelmiszernek nem alkalmas állati testrészek feldolgozását jelenti. Egész nap gyomorforgató, tömény dögszagban dolgoznának.
- BKK-ellenőr. Vitatkozzanak a sok bliccelővel, legyen az egész napjuk konfrontáció.
- Legyenek ügyintézői, hivatalnokai egy ellenzéki politikusnak - aki ezt kihasználva jól csicskáztatná őket.
Első körben teljes vagyonelkobzás.
Második körben olyan kényszermunkát adnék nekik, amivel kicsit jóvátennék a hibájukat.
Az egyik konkrét munka lenne, nehéz fizikai munka, pl. bányászat, építőmunka nehéz sorsú embereknek, pl. falvakban új házak építése, aszfaltozás...
A harmadik, mivel az egészségügyben is sok kárt okoztak, bizony donornak is beraknám őket, bőrátültetéstől vesén át, kb. minden, amit csak lehet.
Lehet, hogy durván hangzik, de a mohóságuk miatt rengetegen haltak már meg, ez lenne a minimum.
Dolgoztam erdészetnél, mert épp meg voltam szorulva és gyorsan kellett valami. Napi 12-15 m³ fa összevágva, aztán összerendezve kézzel. Jó meló.
Most akkor tessék, övüké a lehetőség.😊
5, Nem légkondis irodába ügyintézőnek. KIZÁRT.
Többi akármelyik. mindenki jókat írt...
Nekem ez jut a fejembe. 10 emeletesbe lépcsőtakarítás. WC nincs... Lift épp nem jó. vigye fel kézben a legalább 2 vödör vizet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!