Hát az a helyzet, hogy Magyar Péter egyre jobban megmutatja a valódi énjét.
Semmiképpen sem pozitív, de mondjuk ahogy a karrierje, mint politikai celeb indult, és amilyen előzmények mentén, sejthető volt....
Egyszóval szerintem sokan kezdenek elgondolkodni, hogy ez az ember lenne a nagy " politikus" és vezetője az ellenzéknek?
Ez egy balhés egoista nárcisztikus ideggyenge figura, akire a kutyámat sem biznám rá.
"Ők is mennek a történelem szemétdombjára."
A Fidesz nevű maffia szervezetről ezt mikor érjük meg?
Nem lesz semmi, volt egy pillanatnyi megrendülés, de azóta úgy látom a szimpatizánsai elszántabbak, mint valaha. Ahogy ő maga is.
Én se gondoltam volna, de a végén még jól jön ki ebből is, ha az elszántsága fokozódása mellett az óvatosságra is ezentúl fokozottan odafigyel. Amire úgy látom a szándék megvan.
“A rajongói nagy része elnéző vele szemben”
Csak nem a rajongók fognak kormányt váltani. A bizonytalanok, meg, akik azért szavaztak a Tiszára mert miért ne, azok nagyobb részben maradnak otthon, szavaznak át másra. Következő tüntetésen is a keménymag ott lesz, de az előzőhöz képest sokaknak lesz más programja inkább akkora. Egy ilyen lágy elbizonytalanodás zajlik le, s ha bezuhan 30-ról 25-re vagy 20-ra, akkor meg megindul a lejtőn lefele az egész. Talán túl magasan van a léc, s nem igazán fért bele ez a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!