Agymosott vagyok?
Azt mondta egy barátom hogy agymosott vagyok, mert egy olyan pártra szavazok, aki már bizonyított, stabilan jelen van a politikában 35 éve, 18 év kormányzati tapasztalata van.
Ő mindig másra szavaz, jelenleg egy olyan pártra ami pár hónapja még sehol nem volt és a kvázi vezetője pedig eddig az én politikai közösségentől kapta a pénzt. Azóta elárult minden barátját, feleségét és felkapta a média. Semmit nem lehet tudni róla, sem a párttársairól, botrányt botrányra halmoz.
Kérdező, ha megkérdeznéd tőle, hogy akire most éppen szavazott az mit is gondol az életeteket mindkettőtöknek alapjaiban meghatározó kérdésekről és miképpen fog majd dönteni amikor ezekben az ügyekben döntési helyzetbe fog kerülni, bizonyosan ő nem fog tudni erre válaszolni, ellenben te el tudod mondani, hogy akire szavaztál az mit tesz majd.
A haverod egyrészt nem ismeri a szójelentését, hogy mi is az "agymosott" másrészt azok használják ezt akiknek valódi érveik nincsenek, a vitát ennyivel akarják lezárni, hogy ha nem vele értesz egyet akkor ennyi, agymosott vagy és kész.
Nyugi, nemsokára a haverod megint valaki mást fog követni és 2 év múlva is megint másra fog szavazni, mint most!
Engem elszomorit a tudat, hogy a te gyereked, ugyanúgy nem fog kapni normális oktatást és vagy az elvándorlás, vagy egy Lölő cég lesz a karrierútja, vagy, hogy hiába fizeted a tb-t, ugyanúgy előbb patkolsz el, minthogy normális ellátást kapj, ugyanúgy, mint bárki más, de te is ugyanúgy fizeted a rekordmagas ÁFÁT az inflációval...
De az egész inkább csak elszomorit.
"Azt mondta egy barátom hogy agymosott vagyok, mert egy olyan pártra szavazok, aki már bizonyított, stabilan jelen van a politikában 35 éve, 18 év kormányzati tapasztalata van."
Hát ha csak ezért szavazol le arra a pártra aminek a nevét sem mered leírni, akkor valóban nem vagy a legélesebb kés a fiókban. Ilyen alapon szavazz az MSZP-re. Annak a pártnak 1947-re visszanyúlóan van kormányzási tapasztalata.
"Agymosott vagyok?"
Fizetett NERházi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!