Most derült ki 100%-ra hogy a telex ,444 egyáltalán nem független ,hogy M. Péter botrányát "eléggé" háttérbe helyezte?
De akkor a lipsi párttársaitok miért
álltak értetlenül az ügy miatt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Milyen botrány, milyen balhé?
"Nem lennék helyetekben amikor megnyitjátok a híreket!!"
"444, telexet megnyitottam de sehol semmit nem írnak. Origót meg nem fogom megnyitni mert kiég az agyam"
vagy ennyire bénák vagytok hogy még a saját lapjaitokat se tudjátok elolvasni ??
Ezen felnevettem:
" erősen Magyar Péterre hasonlító"
"Ezen felnevettem"
Nevethetsz, de ez az egyik oka annak, hogy a telex objektív, illetve hogy tényeket közöl pártállás nélkül. Ugyanis nincs 100%-ra bizonyítva hogy Magyar látható a videón, így nyilván nem írhatják hogy ő volt. Ezt jelenti az objektivitás, és így nem fogják őket beperelni sem. Ellenben az Origo rendszeresen állít hamis tényeket közszereplőkről, ami után meg írhatják a helyreigazításokat.
Ironikus módon éppen az jelzi a telex általad kritizált objektivitását ami számodra olyan vicces.
Minek kell mindig ilyen egyértelműen kitalált dolgokat kész tényként tálalni?
Valahogy mindig kiderül amit libsiballos sajtónak bélyegeznek a fidderek korrekten mindent megírnak. Ellenben nem találom a fideszes propaganda médiába hogy márciusba elfogyott az éves költségvetés, nem találom a korrupciós ügyeket ami a fideszhez köthető, nem nagyon találom pl az m1 semmilyen arhívumába a 2 fideszes pedofilt, szájer meleg orgiáit stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!