Újra szavaznál a Tisza pártra?
Szerintem csak azok jelölik meg a nemet, akik eddig sem szavaztak rá.
Olyan válaszlehetőség miért nincsen, hogy "Eddig nem rá szavaztam, de ezután rászavaznék" ??????
Én pont ez az eset vagyok, aki eddig nem, de ezután mindenképpen csakis rá adnám a szavazatomat!
Igen, az egyetlen probléma vele, hogy nem igazán sikerült a viselkedését, a politikában betöltött szerepéhez igazitania, de Orbán előző ellenfelei ebből a szempontból sokkal visszafogotabbak, ha úgy tetszik kulturáltabbak voltak és mind látjuk mire vitték vele.
A lényeg, hogy egyáltalán nem tünik úgy, hogy MP-nél egy jobb alternativa is megfog mutatkozni az ellenzéki térfélen, így ez a viselkedés még nem tántorit el tőle, hogy rászavazzak.
Az visszont nálam már nagyon a határt surolja, hogy elfogadja az EP mandátumot, ezzel nem hagyva teret a többi embernek a pártból érvényesülni, esetleg rivaldafénybe kerülni. Na ez már kiakasztó nekem, jelenleg inkább influenszerként viselkedik az ember, mint olyan politkusként, aki kormányt akar váltani.
Igen.
Ez a balhé, szerinted hol van egy fideszes balhéhoz képest? Mondjuk egy Manyup lenyúláshoz, vagy egy trafik bortányhoz, hogy csak az első 4 évből emeljek ki kettőt. Ugyan már...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!