Magyar Péternek miért egyedül kellett elkullognia, miután kidobták a diszkóból? Hol maradtak a testőrei, akikkel érkezett? Meg a fiatalok, akikkel bulizott?
Nem tudom, erre csak ennyit tudok mondani:
Na ja csak fészen azt írta MP, hogy a fiatal szimpatizánsai hívták őt meg italokra, amiket kvázi jófejségből elfogadott. Nem értem, hogy ezek a szimpatizánsok miért hagyták a kakiban. A testőreiről nem is beszélve. Vagy azok mégsem voltak ott?
Nincs itt valaki, aki ott volt tegnap?
Ne legyél fideszes zombi. Első dolog a forrásellenőrzés. Tehát ne bízz az origoban, nyisd meg Magyar Péter FB oldalát, és ott olvashatod , amit esetleg lehagyott az origo.
Nem kullogot.
Nem egyedül kullogott haza.
Meg is köszöni, hogy nem egyedül kullogott haza, mivel a provokátor 30 percig követte.
6:
Én nem vagyok fideszes zombi nyugi. De te se legyél MP-tálib. Amit az FB-jén szokott írni, azért az sem a teljes igazság általában.
Ez nem hit-kérdés, hanem tény-kérdés.
Szerinted minden amit MP ir a Facebookján, az úgy igaz, ahogy írva vagyon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!