Lesz új Főpolgármester választás idén?
1.
Ki az a Geri?
Nem tudom ki az apád!
De Karácsonyfa akar még egy választást!
#5!
Az egész fejtegetésed onnantól netséges, hogy Szentkirályi visszalépett. Ha nem lép vissza, akkor lett volna egy 24-27%-os eredményük és Vitézynek egy hasonló. És ezért is is mondhatták volna, hogy a többség a változásra szavazott.
Szentkirályi visszalépése egyértelműen arra irányult, hogy Vitézy leváltsa Karácsonyt. Semmit nem kellett volna tenniük, ha Karácsonyt hivatalban akarják tartani.
Csak arra nem számítottak, hogy két DK-s kerületben láthatatlan tollal húzzák ki és így sokan érvénytelenül teszik a pártlogo mellé az X-et.
Vitézy kapmánya szakmai volt. Arról szólt, hogy neki milyen tervei vannak.
Szentkirály kampánya pedig csak arról szólt, hogy le kell váltani a DK-sok kiszolgálóját.
Én nem hiszek abban, hogy volt egy zseniális ördögi terv, szerintem káosz volt és bepánikolt meg bekokainozott emberek döntésképtelensége és össze-visszasága volt a Budapesti döntés mögött, aholis nem volt egyértelmű szándék Karácsony megbuktatására. Ezért a KESMA nem kapta meg a kilövési parancsot Karácsony Gergelyre, mert a főni nem tudta, mit akar.
#7!
Ajánlom figyelmedbe az Occam borotvája elvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!