Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péterék miért nyitnak...

Magyar Péterék miért nyitnak a nem túl magyarbarát erők felé is?

Figyelt kérdés

MP jobboldali, elvileg hazafi. Az EU-s politikusok, pártok viszont elég magyarellenesek, és sok hazai személy sem valami magyarbarát. Még ha ezt cáfolják is a baloldaliak. Sokszor pl. hazug módon támadják az országot, mint pl. a gyerekvédelmi törvény kapcsán, amit senki el sem olvasott...

Furcsa, hogy ott can az a színész is... pár éve nagyon kiakadt az ellenzék,hogy a Fidesz megbolygatta a kommunista, elég durva rezsimet az Szfe-n, most meg sokuk a jobboldali MP mögé áll. Igaz, sokan egyszerűen csak Orbán legyőzése végett.

2024. jún. 21. 08:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

20:

Tehát a legbutábbaknak szánt Fidesz propagandákban hiszel (soros, ukrajna, stb.), csak nem találod elég radikálisnak a Fideszt ezekben. Értem...

2024. jún. 21. 13:55
 22/29 anonim ***** válasza:
Ott volt Soros tervének bejelentésekor :DDDDDDDDD
2024. jún. 21. 14:03
 23/29 anonim ***** válasza:
36%

"Sok mindenben igaza van a fidesznek Ukrajnából, unióról, sorosról, stb."

Lol, ja, meg a gyíkemberekről. :DDD

Ezek kb. pont a legnagyobb ökörségei a fidesznek, amik bizonyítottan, sokszor bíróság által is kimondott hazugságok, és te pont ezeket sz*ptad be.

2024. jún. 21. 14:11
 24/29 A kérdező kommentje:
Én amúgy tiszás vagyok. MP is hisz sok mindenben, a soros tervben is. Nem tudom, hol éltetek eddig, az országot folyton támadják. Lassan a natoból iski akarnak zárni, vagy az euból... Ukrajna esetében is két narratíva van. Ehhez nem kell elhinni a propagandát, elég kicsit értelmesnek lenni. A vilagháborúkkal is ez volt a helyzet, a propaganda szerint mi meg a németek kezdték, a valóság teljesen más volt. Úgy látszik az atlagember a propagandát hiszi el. Egyébként ez ez igazi propaganda, amit az oroszokról terjesztenek, teljesen értelmetlen...
2024. jún. 21. 15:12
 25/29 anonim ***** válasza:

És MP vállaltan fideszes, szóval te is az vagy.

Másrészt meg, a NATO-ból való kizárás is arra példa, hogy hazudsz. Ha a magyarokkal lenne bajuk és nem a kormánnyal, akkor már 15 éve is ki akartak volna rakni, de nem akartak.

Érdekes módon ezeket a negatív dolgokat csak azután akarják velünk megcsinálni, hogy a fidesz eladta a szövetségesei titkait az oroszoknak.

"Egyébként ez ez igazi propaganda, amit az oroszokról terjesztenek, teljesen értelmetlen..."

Az oroszok magukról terjesztik ezeket. Pl. a csecsenek vállaltan nácik és az oroszok velük vannak szövetségben és velük támadták meg az ukránokat.

Ezek tények, te jelenleg tényekkel vitatkozol.

2024. jún. 21. 16:03
 26/29 A kérdező kommentje:

MP nem fideszes már, ha jól tudom, és a tiszások sem...

Persze a Fidesz a probléma, de nem a fideszt akarják kizarni a natóból. Itt alapvető logikátlanságok vannak... kb. Senki sem válaszolt a kérdésre, csak annyit, hogy fideszes vagyok és a balosok nem magyarellenesek.

2024. jún. 21. 16:23
 27/29 anonim ***** válasza:

De, fideszes, ahogy a tiszások, pontosabban azon a szellemi szinten vannak, ezért szavaztak le egy fideszesre.

Nem a fidesszel, mint párttal, hanem a magyar kormánnyal van probléma és nem te vagy a NATO-ban, hanem a magyar kormány, így igen, téged nem tudnak kizárni és nem is akarnak, a magyar kormányt tudják, ha neked nem tetszik, akkor érd el, hogy más legyen a magyar kormány.

"Senki sem válaszolt a kérdésre"

Mivel a kérdésednek nincs értelme, mert hazudsz, és hazugságok alapján fogalmaztál meg egy kérdést. Bemutatom egy példán keresztül, hogy mi a probléma. Olyan mintha ezt kérdezted volna: "Mivel tudjuk, hogy a Föld lapos, így ha a szélére érünk, akkor ott leesünk?"

Erről nyilván senki nem fog tudni válaszolni, mert már a feltevésed is hülyeség.

Neked pszichiáterre van szükséged és valószínűleg gyógyszeres kezelésre.

2024. jún. 21. 16:53
 28/29 A kérdező kommentje:
Nehéz mit mondani arra, aki szerint a tiszások fideszesek...
2024. jún. 21. 17:05
 29/29 anonim ***** válasza:

"Nem a fideszt szokták támadni, hanem az országot, esetleg azt azonosítják a Fidesszel."

Mert az EU az országgal van jogviszonyban, aminek a képviselője a fidesz kormánypárt. Nincs rá mód, hogy csak a pártot tudd büntetni.

"nem a fideszröl írták a jelentésekben, hogy antiszemita vagy rasszista, hanem az országról."

Ez mondjuk nem igaz. Mutass nekem olyan jelentést, ahol nem a kormányról, hanem az országról írnak ilyeneket.

Vagy te hogy képzeled el? Hogy lehetne CSAK a fideszt megbüntetni törvényesen? Ha te konfliktusba kerülsz egy céggel, akkor te sem tudod leszűkítve csak a vezérigazgatót beperelni, hanem csak a cég egészét. Mert a céggel van/volt jogviszonyod nem pedig az azt képviselő indivídummal.

2024. jún. 22. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!