Magyar Péterék miért nyitnak a nem túl magyarbarát erők felé is?
MP jobboldali, elvileg hazafi. Az EU-s politikusok, pártok viszont elég magyarellenesek, és sok hazai személy sem valami magyarbarát. Még ha ezt cáfolják is a baloldaliak. Sokszor pl. hazug módon támadják az országot, mint pl. a gyerekvédelmi törvény kapcsán, amit senki el sem olvasott...
Furcsa, hogy ott can az a színész is... pár éve nagyon kiakadt az ellenzék,hogy a Fidesz megbolygatta a kommunista, elég durva rezsimet az Szfe-n, most meg sokuk a jobboldali MP mögé áll. Igaz, sokan egyszerűen csak Orbán legyőzése végett.
Nagyon ráférne a vélemény alkotásodra egy kis rendrakás.
- jobboldali = hazafi
- EU-s politikus = magyarellenes
- törvény, amit senki el nem olvasott
- kommunista rezsim az SZFE-n
...
Próbálkozz a gondolkodással!
1# Helyreáll a rend = egyenjogú partnerként kezelnek majd minket?
Azért ez is egy ábránd. De az első mondatoddal alapvetően igazad van.
Olyan édes amikor a fidderek azon vergődnek hogy a fidesz hiszik az országnak.
Az eunak nem az országunkkal van baj, az országot képviselő ruszki hazudozókat nem kedvelik.
Egy fiddernek ez olyan magas mint helyesen kitölteni egy szavazólapot. Túl bonyolult dolgokat nem lehet elvárni a fidderektől, ezt bebizonyították.
Nem csak fideszellenes az EU, hisz hazug módon támadja az országot, árt neki.
Az EU szerint az országban 14 éve diktatúra van... rasszista, antiszemita, szélsőjobbos, homofób, stb. az egész ország. Putyin nem tudom mije az ország, csak mert nem akar vh-t Orbán. Az EU nem adja oda a saját pénzünket, a kölcsönünket sem, amit nekünk kell visszafizetni, egy hatalmas válság, infláció idején... Ha Orbánék lopnak, akkor nekik kéne elosztaniuk a pénzt közvetlenül, de nem ezt teszik. El akarták venni az olajat, gázt, atomenergiát az országtól, csak mert az oroszoktól jön. Beengedték a sok ukrán vacakot, tönkretéve a magyar termelőket. Ukrajnának adják a pénzünket. Folyamatosan meg akarnak büntetni,kizárni, stb. Nem a Fideszt, az országot. A magyarellenességet támogatják a szomszédos országokban is.
Kérdező.
Az EU sem szent, ez tény. De gazdasági szempontból jobb lenne az országnak ha nem a Fidesz kormányozni már.
Nem vagyok fideszes, de ha valaki szerint az EU nem magyarellenes, vagy a most épp a turul szobrot fasisztázó, gyurcsányos, magyarellenes román pártokat vagy a pénzünk elvételét támogató momentumos baloldal nem magyarellenes, az nem tudom hol élt eddig. Vagy a naponta a magyarságot butazó, alsóbbrendűző, gyalázó ellenzéki kommentelők... nem tudom, mi a magyarellenesség, ha nem ez.
Nem írtam hogy a Fidesz nem magyarellenes, természetesen az, hiszen pl. ipari méretekben lop. Nem vagyok fideszes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!