Lehetséges hogy Bulgária nem csak papíron de a valóság síkján is lehagyott bennünket ami a vásárlóerőt illeti?
Köztudott volt eddig is, hogy a magyarok igen keveset tudnak vásárolni a magyar fizetésekből itthon is. Nem csak hogy külföldi utazásra nem telik, de belföldön se ér sokat a fizetésünk mert túl magasak az árak, a bérek pedig sehol sincsenek.
Most ez csak onnan jutott eszembe, hogy most jövök a pest belvárosi pub-ból, ahonnan néztem a spanyol-olasz meccset, nem akarom megnevezni a helyet de 2 metró is kereszteződik ott, nagyon központi helyen van, mégis rajtam kívül 2 ember ült ott összesen azok is csak egy sört ittak. Fogyasztás még ilyen időben, ilyen meccs alatt se volt, a fővárosban.
A bulinegyed is nagyon szellős. Nem azt mondom hogy tök üres, de nagyon kevesen vannak ahhoz képest mennyien lehetnének és azok is csak külföldiek, tehát a magyarok szinte 100%-ban kiárazódtak onnan.
Ezekből a tényekből kiindulva, lehet tényleg reális az hogy már a bolgárok is jobban élnek mint mi? Mert a magyaroknak egyszerűen nincs pénzük semmire, már egy sörre se beülni valahova. Ami elég gyászos.
Jaja hány millió is a fejenkénti megtakarítás? B.ki nem látom a a banszámlámon, ahogyan sokan mások sem...
Jah, hogy ez mind a lölőnél van? Lakossagra visszaosztva megvannak a milliók, akkor megnyugodtam.
Apám mesélge hol voltak a bolgárok a kilencvenes években. Nézd meg hol vannak most.
Vicc ez az ország, akkora pöcegödör hogy nem igaz. De a magyar nép szolgalelkű és suttyó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!