Tényleg ennyien bevették volna ezt a választási propagandát, hogy háború vagy béke?
Most egy ideig béke lesz. 26- ban újra a háború veszélye fenyegeti majd az országot.
Mé, mivel kampányójon, hogy jobban fogunk éni?
Ezeket hagyjuk meg a nyugat ópiumának
1# vagyok
Ha valami csoda folytán putyingazdi kivonulna Ukrajnából, akkor valami hasonló egetverő baromsággal kampányolnának. Pl...nem akarok tippeket adni rogánnak
túlságosan leegyszerűsített volt a kampány hogy háború v béke.
de minek kellene túlbonyolítani mikor sokan azt se tudják mi az az EU?
Vannak sokan, akiknek ennyi elég. A 2 évvel ezelőtti választáson MZP volt a patás ördög, aki mindenkit is kivezényelne az ukrán frontra, pedig csak annyit mondott, hogy a NATO tagjaiként vannak kötelezettségeink...
Persze nem mindenki emiatt szavazot a fideszre, de szerintem legalább a negyedük biztosan. Sőt, az a 200000-es szavazatnövekedés talán ennek is volt köszönhető.
Pedig megszokhatták volna az X berajzolását, hiszen az aláírásukhoz is azt kell.
pont tegnap görgettem az fb reelst és láttam videót erről aki igen :D
6: sztem nato tagként is őrültség ukrajnába küldeni katonát mikor se eu se nato tag. védelmi szervezet véd egy nem tagot, ennyi erőből mindenhova mehetnénk.
az hogy 2 éve még "az oroszok még ukrajnával se bírtak", most meg már párizsig mennének, hát na, hülye aki ezt elhiszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!