Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak leesik valaha, hogy...

Orbánnak leesik valaha, hogy a történelem rossz oldalára került?

Figyelt kérdés
Oroszok, kínaiak, Trump.. Legnagyobb barátja, Putyin éppen Kim Dzsong Unnal köt életre szóló barátságot. Aki a legbetegebb pszichopata a bolygón. Vajon Orbánnak feldereng egy egy pillanatra, hogy talán mégse a jó oldalon áll? Mikor látja be, hogy az egész politikája egy tévút, ami zsákutcába vezette őt is és az országot is? Eljön az a pillanat, amikor megtörik a Nagyember?
jún. 20. 18:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Neki nem esik le semmi. Egocentrikus a világképe.
jún. 20. 18:28
 2/17 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem egyszerűen nem érdekli őt.

Az érdekli,hogy maradjon hatalomban,legyen pénze neki és az embereinek.

És ennyi,lesz@rja nagy ívben az országot

jún. 20. 18:29
 3/17 anonim ***** válasza:
23%
Miért is kéne háborúpártinak lennie? Az utóbbi pár száz évben ezzel mindig csak szívtunk. Az meg baromság, hogy Putyin lenne a legjobb barátja.
jún. 20. 18:30
 4/17 anonim ***** válasza:
63%

Történelmi hagyomány, hogy minden egyes kritikus szituációnál sikerül rossz lóra tenni.

Én egyébként már azon filózom, hogy miután kiratkák a Néppártból -állitólag elhangzott egy olyan, hogy el fogja őket pusztitani-, mi van, ha ez valamilyen bosszú féle, amivel fel akarja perzselni az EU-t és ténylegesen háborút akar.

Az ukránokkal, a Balkánon, amit művel, egyre inkább erre utalnak.

jún. 20. 18:30
 5/17 anonim ***** válasza:
43%
Majd a bitó árnyékában.
jún. 20. 18:31
 6/17 anonim ***** válasza:
24%

""""""""Aki a legbetegebb pszichopata a bolygón"""""""""

Hát azért van tőle betegebb is!!!!

Aki három hónapja hazudik a lökött híveinek majd átbassza őket egy kamuszavazással és 8- millás fizetésért kiül a szerinte kamuállásra az EP-be.

jún. 20. 18:33
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Egyszer említette valamelyik eu-s szavazás után, ahol egyedül állt másik 26 tagországgal szemben, hogy megfordult a fejében, hogy talán mégis ő vezet forgalommal szemben. De aztán arra jutott, hogy neki van igaza és a többiek vannak vakon! Vajon hány saller kell még neki, hogy feladja a hitrendszerét? Vagy előbb döglik meg, minthogy beismerje, mindenben tévedett?
jún. 20. 18:40
 8/17 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem a 3-as csak egy troll, ennyire senki se lehet ostoba.

Pontosan tudja hogy mit csinál. Direkt azzal fenyeget amit ő csinál. Mint mikor megkérdezed hogy ki fingott, hogy eltereld a gyanút magadról.

Pl a legnagyobb háborúpárti valójában ő. Nem akarja hogy segítséget kapjanak az Ukránok, hiszen az orosz érdekek megkövetelik. Ellenben Csádba küld katonákat, amíg az ukrajnai háborúval foglalkozik mindenki.

Hmm, mintha kis hazánkban is lett volna nem is olyan rég (egy emberöltő) hogy nem kaptunk segítséget, nem értek ide a felmentő seregek.

Igazán befejezhetné a háborút már Ukrajna és kivonulhatna Oroszországból, nem is értem hogy hogy volt képes lerohanni. Ja...mégse.

De amúgy szerencsére Magyarország nagyon kicsi, kicsi beleszólással. Ha Orbán meg tudná akadályozni hogy segítséget kapjon Ukrajna a támadások visszaverésére, mára már leigázta volna Oroszország.

Szegény emberek a hazájukat védik csak.

Ha tényleg békepárti lenne, Afrikából is hazahívná a magyar katonákat és Putyinnal is elbeszélgetne hogy menjenek haza az oroszok.

jún. 20. 18:43
 9/17 anonim ***** válasza:
42%
Attól tartok nem esik le neki sajnos.
jún. 20. 18:44
 10/17 anonim ***** válasza:
40%
Nekem már leeset hogy az ide kérdéseket kiírók (mint most is) értelmi képességei átlag alattiak.
jún. 20. 18:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!