Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi kidobott pénz ez a...

Mennyi kidobott pénz ez a szerencsètlen magyar foci nem lenne jobb holnaptól másra költeni a pénzeket mint a focira?

Figyelt kérdés
2024. jún. 19. 21:01
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
56%

Nem igazán érdekel már a foci, azt sem tudom, mennyi pénzt fektettek belé, de megtérült. A 2000-es években abszolút sikertelen volt a válogatott, még Máltától is kikapott. Ma meg az Európa bajnokságon játsszik. És azt sem lehet mondani, hogy azért, mert felemelték a létszámot, hanem csoportelsőként jutott ki.

Most mát képes kijutni egy világversenyre, ott kisebb bravúrra képes (pl. 2016-ban továbbjutott a csoportból).

Mit akarunk még? Nyerjék meg az EB-t?

Az túlzás lenne.

A válogatott igenis fejlődött, szóval nem hiába fektettek bele annyi pénzt. Megérte, lett egy csapat, akikért lehet szorítani egy világversenyen. Bár akkor történt volna ez, amikor én gyerek voltam.

2024. jún. 19. 22:14
 22/39 anonim ***** válasza:

"Mit akarunk még? Nyerjék meg az EB-t?"

A magyar "szurkolóknak" semmi sem elég. Valószínűleg az is baj lenne ha csak ezüstérmes lenne a csapat és menne a fikázás ezerrel.

2024. jún. 19. 22:16
 23/39 anonim ***** válasza:

Szerintem a magyar csapatnak nem kell szégyenkeznie. Még engem is leültetettek a TV elé, pedig már egy ideje nem nézek focit.

Beteljesült az, amiről a 2000-es években csak álmodtunk: ott van Magyarország egy labdarúgó vilàgversenyen.

Ez a lényeg, ezért küzdött Rossi előtt annyi edző.

2024. jún. 19. 22:19
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Nagy pénz kis foci
2024. jún. 19. 22:29
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

@21

" Ma meg az Európa bajnokságon játsszik. "

Ez volt a nagy fejlodes? Eddig is minden idenyben jatszott az EB-n, csak azert kerdezem.

2024. jún. 19. 22:39
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

"Eddig is minden idenyben jatszott az EB-n"

Te se nézel focit, vagy ha igen, nagyon vakon vagy :D

2024. jún. 19. 22:45
 27/39 anonim ***** válasza:
Ha nyernek egy meccset vagy kijutnak EB-re mindenki tapsol, ha kikapnak egy meccsen mindenki hurrog. Tipikus magyar mentalitás. Más országban ilyen miért nincs?
2024. jún. 19. 22:46
 28/39 anonim ***** válasza:
80%

Rendben, ezzel nem lenne semmi gond, fogadjuk el, hogy a magyar foci nincs az élvonalban, lejjebb vagyunk a ranglistán, mint Németo. meg Svájc. Csak akkor helyén kéne kezelni a dolgokat itthon, nem súlyos milliárdokat ölni a fociba, mintha ez lenne a legfontosabb, amire költeni lehet, hanem belátni, hogy kis foci, kis pénzt érdemel. A focisták fizetése is bőven-bővel el van túlozva, egy nullát abból is le lehetne venni.

2024. jún. 19. 23:04
 29/39 anonim ***** válasza:
@26 miert, mi a problemad? 2020 EB-n is jatszott, 2016-oson is, 2012-esen is...
2024. jún. 19. 23:09
 30/39 anonim ***** válasza:

#28 Mondjuk kevés válogatott focista játszik hazai klubban, nagy részük nem innen kapja a fizetését, hanem külföldi kluboktól illetve a világversenyeken elért eredményekért a szervezőktől.

A magyar foci sokkal-sokkal rosszabb állapotban van, mint azt a válogatott mutatja, de ez meg már téma évtizedek óta.

2024. jún. 19. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!