A fideszes plakatokon már csak egy pár centis fidesz logó van?
Egy durván fideszes nagyvárosban éltem, most jöttem haza külföldről és azt látom hogy se narancssárga szín, se nagy fidesz logo nincs a választási plakátokon.
Ennyire szánalmas lett a fidesz még a saját városaiban is, hogy mindenki függetlennek álcázza magát és már fel se vállalja hogy fideszes?
Én eddig bármerre jártam, meg lehetett ismerni a fideszes plakátokat messziről, például pont az általad is említett narancs alapszín miatt.
Mutass egy példát, milyen plakátra gondoltál.
Na kikerestem a plakátot a neten, mivel nem kizárólag a fidesz jelöltje volt Dióssi, hanem még két másik szervezettel összefogva indultak, értelemszerűen nem a narancs dominált.
Nyugodtan keress rá csak fideszes indulókra, messziről látszani fog. Nálunk a XIII. kerületben Harrach Tamás plakátján egyértelmű a fidesz tagság, de bármerre jártam, a csak fideszes plakátok simán felismerhetők voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!